Bélám,elbeszélünk egymás mellett :-) én a tegnap előtti gyertyáról beszélek, hiszen napközben a tegnap én azt értékeltem veled együtt,nem tudhattam még napközben hol lesz a tegnapi gyertya teteje stb. Most már értelek.Szóval :-) a tegnap előtti gyertya adta nekem a figyelmeztetést,és ezért is mondtam neked esés lesz ma .Most már megvan? :-) arról a gyertyáról beszélek ami 10300-ról indult és a rést is hagyta, amit ma betöltöttünk :-)
Köszi, én is valahogy 3,5 -es értékkel szoktam számolni az SP -OTP árfolyamértékek közötti váltásnál. A ma reggel különös eseményét nem egyedinek vélem...szvsz lesznek még ilyen húzások, leszúrások, felrántások. Nem lehet ezekre felkészülni az tuti.
szerintem a nyitóárral nem volt semmi gond, az öntés utána volt "mutyi" ki kellene vizsgálják mi is történt!...a tegnap szinte végig 10500 környékén mozgott a piac, csak a legvégén húzták fel 10690-ig. lehet pont az adott el ma nyitóban,aki a tegnap záró előtt felhúzta.Nem jött be a számítása,hogy az usa +-ba zár és ugye ma is negatív tartományban vannak a futik.
Ott van, ott van ... persze hogy ott van. CFD-s charton https://invst.ly/qyxmp De a forintoson nincs https://invst.ly/qyxnh Az meg ugye örök vita, hogy melyik a "pontosabb". Mikor melyik ... . Persze a TreadingWiev lenne az igazi, de akkor meg nem tudom kinyerni a napi kötéslistát. Az a sok kompromisszum ....
Figyelmetlenül Heikin ashi chartról olvastam le a tegnapi gyertyát (10750-10615=135), ami nem a valós árfolyamokat ábrázolja. :) https://invst.ly/qyxmq A korrektség kedvéért: 10750-10690=60 De a lényegen nem változtat. Aki 90 forint miatt menekülőre fogja a dolgot, az tudatosan nem fogja az ismert árfolyam alatt 500 forinttal adni.
-azt számoljátok ki belefér 15% limitált határba.. már fáj a fejem bocs.(Limitálás megint nem tudom pontosan, az aktuális, előtte levő kötéshez szabták)
ha már pontosan leírjuk a kanóc értékét, akkor az 190 FT 10640 volt a fehérgyertya teteje,és 10450 a záróár, tehát a fehérgyertya teteje. 640-450= 190...nem kukacoskodom ,csak imádom a számok világát ,mert ott van pontosság és kiszámíthatóság :-) ahogy 1,5 órával ezelőtt írtam,erre a leszúrásra nem számítottam,hanem arra,hogy lemegy az árfolyam a 3-ik nyitva hagyott résig napokon belül 10260-10300 közé. Megjátszani ideje se volt ,még senkinek ma reggel,de hát ez a tőzsde :-) most meg törhetjük a fejünket,hogy ez hosszabb távon mit jelent? várjuk meg a ma délutáni Donald sajtó tájékoztatót stb. És legyünk extra óvatosak,én ma az leszek.
hát, bátraké a szerencse. minden nem emelkedhet örökké. én megnyitottam a harmadik 30 napos shortomat is 10520on. nekem ez a leszúrás intő jel volt... statisztikailag is bejöhet az elképzelésem 30 napon belül.
Sacc. Nincs mögötte semmiféle tudomány. Figyelgettem mi az átlagos érték. Van hogy 4-re jön ki, van hogy kevesebbre. De mint látod a mai reggel extrém agyament lett. Már a nyitó is. A beöntés csak hab volt rajta a tortán.
-honnan(van ilyen napi forg. adatod) itt vagyok már ezer éve 26 MRD. IS RITKA Soros short időket is végig néztem!! Talán 32 milliárd max.. de az is ritka.
OTP részvényesek ide!