Kérhetni kérheted, de nem teszem meg. Nem udvariatlanságból. 1, Nem tudom melyik az a csökkenő csatorna amire gondolsz, nem vagyok képben vele kapcsolatban. 2, Csak a ckv-mat jöttem be elfogyasztani. Tudod, hogy nőnek azok a gaz gazok? És még van palánta is amit ki kell ültetni. Még egyszer bocsi!
Beírásod óta figyelem a tegnapi záróval (9255) mit csinál. Ott állnak rajta az eladók. Nem és nem engedik fölé. De esni sem hagyják. Alulról is támasztják. Valaki pozíciót épít. Azt kellene kiszaszerolni merre. Mert az egyik irányt el fogják engedni és arra nagyot fog szólni.
Ez viszont illeszkedik abba az enyhén csökkenve oldalazó csatornába, ami már többször fel lett vázolva itt a fórumon. Kérhetek, hogy rajzold fel együtt egy közös ábrába, ezzel az elképzeléssel? Előre is köszönöm, ha megteszed!
Utána akár el is kezdődhet a 8610 támadása, persze ez még függ a kinti fejleményekről. Vagy fogalmam sincs mitől.Jöhetnek az összeesküvés elméletek a szegény kisemberek zsebênek a kirázásáról. Persze azért ennek vannak materiális, történelmi alapjai. Csak az eszközök változnak.
Érdekes ábra, valaki írta itt a fórumon, hogy a HUF árfolyama nem befolyásolja az OTP árfolyamát. 😀 Én a te felvetéseddel érték egyet. Persze fontos az időtáv, mert idővel minden hozzászokik az új árfolyamsávhoz. Azt hiszem ezt hozta fel példának a hozzászóló. Sajnos most volatilis időszakot élünk meg, szóval szerintem iérdemes figyelni a forint mozgásait is. Napláne, hogy azért korlátozottak a lehetősgei az MNB-nek, mondjuk az EKB-hoz, vagy a FED-hez képest. Ilyenkor köszön vissza a kuruc mentalitás. Most nyugodtabb lennék, ha saját EUR-ónk lenne.
Hát szerintem lassan kezdenek szivárogni a rossz hírek az ingatlanpiac környékéről. Már ha figyeli azt valaki. Mivel elhúzódó válság várható, a jövőben ezek a rossz hírek csak szaporodni fognak. Sajnos nem igazán van jó ötletem, miben lehetne átvészelni veszteség nélkül a következő 1-2 évet. Ja és ez a hiper optimista verzió.
Jó ábra, szemléletes. A hozzászólásban is egyetértek. Ha hozzá tesszük, hogy ma már senki nem vár gyors recovery-t. Akkor az csak ráerősít, vagy vice-versa.
Most kalapalja azt a 9250 supportot, ott ul rajta orak ota, es meg nem szakitotta at; de nem birt el-emelkedni orak ota, ez semmi jot nem jelent; . amúgy persze egyetertek a kritikus szint kijeloleseddel, a daytrader 60min chartodon a fibo 62%=8610 a kritikus; ha ala esik, akkor mar tényleg nekiindul a melyebb szinteknek; . DE, de egyelore a HUF tartja magat 320-330 kozott; mar kettot oscillalt az USDHUF ebben a szukulo savban de ha HUF elengedi magat es elgyengul ? akkor ujra menekulore fogjak a kulfoldi Alapok . http://keptarhely.eu/view.php?file=20200506v00s67do4.jpeg
OTP részvényesek ide!