Ismét
sajátrészvényt vásárolt az OTP. A
vállalat ma reggeli bejelentése szerint a tegnapi kereskedésben
50 ezer részvényt vásároltak, az átlagár 9 297 forint volt.
Macit távirányitással azok vezérelték ki a fórumról, akik már korábban is próbálkoztak a fórum ellehetetlenitésével. A szokásos látszatdemokrácia szerint néhány akarat felülirhatja több száz olvasó háláját. Macinak sokszor igen konkrét jövőképe volt , néha nem jött be, de ennek órás pontosságú előrejelzésével más meg sem próbálkozott. Ilyen finomra hangolt jóslatoknál már egy 50% alatti találati pontosság is nagy siker, de Maci ennél többre , ismétlődően képes volt. Egy magát megfelelően értékelő és az olvasók általi megbecsülés töredékével rendelkezőnek nem szabad néhány minuszon fennakadnia, hisz az nem őt minősiti, hanem a minuszolót. Lassan kezd kiderülni, hogy sokkal több olvasója van a fórumnak, mint azt hinni lehetett volna. Az lenne a csoda, ha ezek között minuszoló nem akadna. Belátása szerint mindenki minuszolhat. Nem 12,30 kor kezdett emelkedni az OTP, csak 13,00 kor? Gyerünk minuszolni!
Egyetértek vele. Palpatine pillanat volt - nyilván sokaknak jutott eszébe az ominózus jelenet - akárhonnan nézzük. De legalább a polgármesteri rendeletet visszavonták.
Lehet fordítva ülök a
lovon! Kérdés!
Hiányzik Maci szakmai
hozzászólása nektek? Macinak hiányzik, hogy
ide beírja okosságait? Szerintem nem Macinak
bünti, hogy nem szólal itt meg. Ha Maci lennék már
régen léptem volna innen! Ha jól látom törölte
magát! Gazdagodjatok békében!
gyerekek, most nézem am h pomperjani tele van pluszokkal, mínusz kevésbé.. Azt is figyelembe véve h tele van troll-nickekkel, és kitiltásokkal, simán lehet h ő mínuszolja macit.. Na de lépjünk túl ezen a +/- faxságon, én nem is figyelem am ezeket.. De valóban vannak emberek, más fórumokon is, akik háklisak erre. Viszont nagy baj, h mióta maci eltűnt, alig olvastam itt épkézláb kommentet-elemzést..
Kb. 5 év múlva lesz 14.332, szóval nem mondtak annyira nagy hülyeséget.
Törölt felhasználó2020. 04. 02. 00:12
Megnéztük azt is, hogy mit mutatnak a legfrissebb várakozások, azokból az elemzésekből, amik március eleje óta jelentek meg az OTP-re.A GYŰJTÉSÜNKBEN SZEREPLŐ 6 ELEMZÉSBEN 4 VÉTEL, 1 TARTÁS ÉS 1 ELADÁS AJÁNLÁS SZEREPEL, A CÉLÁRAK ÁTLAGA A REUTERS KONSZENZUSBAN SZEREPLŐ 14 332 FORINTTÓL ALACSONYABB, 13724 FORINT, AMI MÉG MINDIG 42 SZÁZALÉKKAL MAGASABB, MINT A MOSTANI ÁRFOLYAM.
Egyébként nem tudom mit verik a nyálukat állandóan Viktor ellen, miközben Svájcban pl a járványra hivatkozva az állam követheti az emberek mozgását mobiltelefon alapján. Erre azért Orwell is csettintene, ha látná.
OTP részvényesek ide!