Én inkább kimaradok ebből. Szoritok, hogy nektek sikerüljön, de én szerintem ez még egy fals kitörés lesz. A mérvadó országokban még mindig bedrogozva réveteg mosollyal várják a politikusok, hogy szinte magától javuljon a helyzet. Tartok tőle, hogy ez kevés. De örülni fogok annak ha tévedek. Mert ha nem, akkor - ahogy Te is - veszélyeztetett korcsoportba tartozva igencsak aggódhatunk majd az életünkért. De ha neked lesz igazad, akkor legfeljebb bőven 10 ezer felett szállok be ujra az OTP-be. Az még mindig happy end lesz.
Jo kerdes, es jogos az aggodalom, de regota arra trenirozom magam hogy ne az erzelmekre halgassak hanem az objektiv tenyekre, es most az OTP chartja nekem azt mutatja, hogy mar gyengul az eladasi nyomas, es a hullamzas ED alakzata azt sejteti, hogy egy idore, nemsokara kisebb lesz az eddig dominans eladasi nyomas, es mar novekszik a vasarlasi ero is, szoval elobbutobb atbillen a 2 ero eredoje felfele, es az altalam hasznalt Elliott modszer most mas signalokkal is aljat jelez , http://keptarhely.eu/view.php?file=20200319v00ruj9mi.jpeg
Egy panikos valsaghelyzetben ez nem sokat szamit. 2008-ban 3600 volt a sajat toke,emlekszem meg David Ibolya is reszvenyvasarlasra buzditott a jonepet,a tozsde megis tojt egy nagyot ra,es vigan leharmadolt meg onnan. Pedig ha csak a ceruzakat eladtak volna is tobbet kaptak volna reszvenyenkent mint 1200 ft,megis annyi volt az arfolyam.
10-20 millió amerikai elveszíti munkahelyét, ha Trump megtagadja az amerikai olaj- és gázipar támogatását. A földgázárak gyorsan emelkednek, ha valaki akadályba ütközi Trumpot, és arra kényszeríti, hogy segítse az energiaipart és az amerikai embereket .. (Amcsi kommentek) friss)
Mi lesz, ha itthon bevalják, hogy van vagy ezer beteg? (És ez csak a kezdet lesz.) Szerinted hogyan reagál erre az OTP árfolyama? Én kivárok. lesz itt lóverseny, de ez még nem az.
OTP részvényesek ide!