Én úgy gondolom hogy ez nem csúcs volt még OTP, ez a kemény kioldalazást szerintem meg fogja lépni. De előtte egy jó tökölős esős időszak lesz. Én ezt várom jelen mozgása alapján. Nem tudom még számítani hogy mi lehet az alja, de nem kapkodom egyelőre.
Törölt felhasználó2018. 05. 09. 10:31
Na most ez a 670-es bepróbálkozás (mármint, hogy le akarták törni) szerintem nem eladóra vall, hanem inkább grafikonrajzolóra.
március végén írtam hogy kb 600-700 ft növekedett a 1/4 éves záró utolsó 2 évben.......ha tartják magukat akkor 12 K körül zárhatjuk a 2 negyedévet........ha mégsem akkor Újratervezés......
Folyamatosan realizálnak....látod ha nem jön agresszíven lefele az eladó akkor is megveszik tőle..... Legbiztosabb paper legalább 1-2 évre az hétszáz........ .és most hogy megcsinálják a korrekciót , még a legelvakultabb TA hivők is elélvezve a korrekciótól, majd beállnak longba.......év második felében csak vásárolnak valamit + felminősítés + hitelek pörgetése..........céltartalékolás még odébb lesz pár évvel....
Az utóbbi időben független a DAX és az OTP. Tök ellentétesen mozogtak. De ha dax: egy minimum 300 eurós esés kőkeményen benne van, veszélyes helyen táncikál.
:) Eladó(i)nk továbbra is itt van(nak). . Visszanézve a 2015-ös
3390-es aljról történő mozgást akár véget is érhetett az emelkedés
időszaka 11 780-on. Nehéz kimondani, mert az utolsó ( dec 5: 9830 jan 23:
11 780) emelkedés csak 64%-a volt az elsőnek (3390-6116). TA alapon egy
jó nagyot kellene korrekciózni legalább két lépcsőben. A vége minimum
8575 kellene legyen, de a 7585 és a 6595 is benne van. Két gond van ezzel a várakozással. 1, Nem mentünk elég magasra az utolsó szakasszal 2, Szerintem a fundás kilátások nem indokolják ezt a mélységet Az
más kérdés, hogy a speka viszont igen. Három év alatt emelkedtünk 8390
forintot 3390-ről. Mikor akarnak realizálni az árfolyam emelkedésre
spekuláló befektetők?
Nem állt ki a mókamester,van még neki,nem is kevés,elég csak megnézni a könyvet,ha beáll pár vevő,picit felengedi ha meg elfogynak az sem gond,700 alatt is adja. Amíg nem jön a dollárban korrekció és egy pici forinterő,nekünk reszeltek és déi az irány...
OTP részvényesek ide!