A dax most korrigál egy kicsit, de elvileg benne van, hogy holnap még megy fel. Az otp-ben továbbra is ott van a dupla alj célár 10900-on, lehet, hogy megcsinálja, de nekem már magas egy kicsit és az utóbbi napokban nem igazán adott megbízható jelet.
Dehogyis, a nagyobb adagot még hétfőn eladtam, azóta csak kicsik voltak, az otp-ben a ts-ben a max 120 darab volt, tl-ben 90, daxban meg 90 darab. Kedd óta összességében volt 12 ezer bukta és 22 ezer nyerő, tehát csak 10 ezret kerestem. Ha nem adom el hétfőn, akkor azon viszont lett volna 3-400 ezer nyerő.
Bár mehet még 2-3 %-ot , de én is felgyorsítottam a realizálást . Még van pár száz db-om , de azzal már nyugodtan alszom, pláne , hogy ezek már 9900-as vételek, mert fifo-zom.
Én még reggel megszabadultam a shortoktól és most eladtam a longot is, egyelőre mozi. Indikátor alapján felfele áll, de nekem már kezd magas lenni az ára (persze ettől mehet még simán fel). A tegnapi daxot reggel bővítettem, azt is most adtam el nyerőben, mára pihi.
Ijedtemben el is is adtam a longból már csak csak az 1/3-a van úgy gondolom menni sem fog tovább érdemben esni se 10400 körüli alj azt megint ide fel tökölés lesz csak egy jó pár napot arra számítok
Az OTP
Jelzálogbank Zrt. 1000 milliárd forint keretösszegű jelzáloglevél program
indítására kapott engedélyt a Magyar Nemzeti Banktól. A program keretében
forintban, euróban, svájci frankban és dollárban denominált jelzálogleveleket
több sorozatban bocsáthat majd ki a bank, melyek legfeljebb 30 éves lejáratúak
lehetnek, tudatta közleményben a pénzintézet.
Törölt felhasználó2017. 12. 20. 23:35
Elvileg itt a második szakasz 395 ről fel,holnap már 400 felett kéne maradnia a min. árnak,pénteken magasabb max árat kéne elérni mint az eddigi legmagasabb volt (575)
OTP részvényesek ide!