Hát ez az.......azon gondolkoztam hogy az amcsik ellövik az utolsó patronjukat is.....mi lesz utánna ???jöhet akkor az esés.....gondolom igen... AZTÁN rájöttem hogy lassan kezdődik a gyj szezon...és gondolom újra jó gys jönnek mint októberben...na akkor hogy is lesz??????
Nálam nem látszanak a mínuszok (firefox miatt?), így nem is idegesít:) Más: ma szavaznak az amcsik, ha nem szavazzák meg, akkor jöhet egy esés, ha megszavazzák az is kérdéses, ugye pletykára venni, hírre adni.
Én meg a 700 longomat kiszórtam kis minuszban ....pedig nem volt nagy tétel de reális veszélyt láttam hogy leöntik és kiütik a certit....szóval nem felejtem el hogy durván 1 héttel ezelőtt ilyen volt a kilátás......most teljesen más...de ahogy az pillanatok alatt fordult úgy ez is ugyanúgy fog fordulni.....
Szerintem azért mert kb. 530-nál van az esés 62-es fiboja, tehát ha ez csak a lefele menő hullámban egy korrekció, akkor kb. itt kéne vége lennie és be is álltak az eladók 490 tájékára, tehát benne volt, hogy fordulunk. Elvileg még mindig játszik ez az opció, mert csak a záróval mentünk fölé. (Persze játszik a dupla alj 10900-as célára is.) Nálam továbbra is longos, de mivel 10400 felett nekem már nem annyira meggyőző a long (és 9900 alatt a short) és túl is van húzva, nem szálltam be. Ha az indikátoraim normalizálódnának egy kicsit és úgy fordulnának újra longba, akkor igen, de most túl magasan állnak. Szerintem a robotok a 10900-at játsszák, tehát valószínűleg inkább felfele megyünk, hacsak a dax nem fordul le. Azért az látszott az utóbbi napokban, hogy a nap végi meghúzással megvárják, hogy az usákok merre nyitnak.
Leginkabb abban volt Macinak es Gtg igaza hogy ameddig nincsen fo irany addig jobb kimaradni az egeszbol... Ne akarjon az ember folyamatosan kereskedni.... Mert ebben az idoszakban eleg alattomos modon jatszanak a brokik akik meg maradtak...nezzuk pld a mostani emelkedest...itt a kritikus pont az volt amikor talan 170 korul (be is irta hogy beszallt mert talan johet meg 1 utolso felpattanas)forditottak...aztan azota hogyan emelkedik?nap vegen felrantas,reggel pocit vissza es beall egy nagyon szuk savra ahol adja veszi, delutan foljebb huzza,zaras elott picit vosstaengefi es a vegen felrantja.....napi kb 100 pontra van betervezve a robot ezzel a mozgassal...es szegeny eladok meg veletlenul sem mennek lefele mintha biztosra tudnak hogy lesz eleg vevo....szoval ra lehet huzni TA magyarazatot de ahogy irtad Bikabull ez csak utolagos magyarazat lehet....szegeny brokkencsek kezeben van az arfolyam egyelore...es csak ok tudjak hogy mit szeretnenek ev vegi zaroarnak...
Mit gondoltál Maci ma,hogy reggel kiszálltál,miért van a "mennyen nélkülem"kíváncsi vagyok,mit érzel?Talán azt,hogy kajli az emelkedés csak azért megy mert muszáj neki (külföld,jó hangulat pl)de nem azért mert valóban akar?A TA ezt ugyanis nem tudja megmutatni,az csak buta grafikon és bár van sok minden ami használható belőle de kevés az összességében sikeres kereskedéshez.
OTP részvényesek ide!