Ezt én is tapasztaltam, de nekem már az Otp tl28at jól mutatja. Megnéztem az Ersténél is rosz.Az otp direktbroket pedig onnan veszi át a certi adatokat, valószínüleg azért nem jó az adat.De az árfolyamot jól mutatja, és az a lényeg..:))
Sziasztok. Ma certikben miért mutat nekem az otp direkt nagyon nagy elmozdulásokat mikor az rv nem nagyon mozdult semmit? pl: ts08 102%, tl28 55% stb Köszönöm a választ
Megérte éjszakázni. :) Nem is az a gond, hanem a karácsonyi készülődés ... pláne ha az ember élete párja nyüzsög körülötte ... be kellett vinnem maszabdságán dolgozni. Most tőle nyomom az ipart. DAX-ban van még kb 20 pont (13290?), esetleg néhány óra hogy eldőljön mit akar. Szerintem le fog fordulni. Addig otikánk is kacsingathat felfele. Longokon túl adtam. Nem a csúcs, de a második helyezett vagyok eddig. Most várok. Mehet fel. Szóval sem állítom, hogy ne az lenne a helyes irány, de menjen nélkülem. Shortot még nem nyitok. Du majd jelkez. Itt sincs nyugta az embernek ...
A másik nagyon vszínű verzió hogy a min.árak lemorzsolódnak a következő napokban akár 200-ig is a max-ról ez eseteben fogalmam sincs de nem hinném hogy 5xx tól tlságosan távolabb lenne
Szia!Akkor várod továbbra is gondolom a bolondok óráját mert nem reggel jött nyitóban az már biztos,viszont a 380 alj ha ennyi vagy e körül marad arra enged következtetni,hogy nem 1 órát tart majd a fel hanem lassabban,akár több napig is úgy hogy egyik nap alacsonyabb max van 2 nap múlva magasabban fog majd csúcsot,na lássuk,hogy alakul.
Nálam sincs, CFD szerint 407 Am olyan, mintha a kockázatot szeretőknek már nem lenne elég profitábilis a feltörekvő piac, és inkább meredekebb pályát kerestek volna (bitcoin, stb)
OTP részvényesek ide!