Ezt ennél a nagyon gyenge forgalomnál tudják csinálni, nincs se vételi se eladói nyomás, játszadozás folyik.Osztalék után azért nem ez szokott lenni, de oszti szempontjából ez egy teljesen más történet mint az előző években.
8570-en egy ideje már van egy nagyobb pakk (10K körül), ha az elesik, akkor könnyen lehet, hogy jön a pince. mondjuk én nem bánnám, ts13 for president :)
Arra, hogy nem engedi emelkedni az árfolyamot. Alig hogy beraknak vételre nagyobb mennyiséget, már adja is. Fölülről pdig egyre lejjebb rakja a támaszokat. Persze a vevők is egyre lejjebb mennek, az ő szempontjukból igazuk van.
Ezt nem értem, mire írod hogy szórják?? Lassan dél van és éppen hogy 1Mrd a forgalom.Ez semmi forgalom. Lagymatag nap az egész Béten, eddig. Lehet hogy délután jobb lesz de most ez van.
Sajnos nem tudok ángliusul, de jó lenne utánanézni ennek az eladónak. Gyanús, hogy igazából nem a citi. Kb. egy hónapja volt valahol, hogy a JP alapja adta, akkor ott valami olyasmi volt, hogy 30 %-kal csökkentették addigra az otp állományukat (tavaly nekik volt a legmagasabb céláruk, aztán gondolom berágtak az év végi váratlan céltartalékra). Jó lenne tudni, hogy van-e még nekik.
-nem is értem ahogy pirpsodik(lentebb jön a FUTORENS Usában) Dax "medővé" válik..
-jaj ,hát nem mndig van ez!!!... (sodorja magát,mint aki nem él saját életet..)
-Ítt is nehéz megállapítani mi a valós,,
Azért látom fejlődsz és belátod, hogy eddig nem nagyon ment neked, mert egyre magasabbra teszed a céláraidat. Hol van már a 3500, igaz? Még a végén nyersz is, ha így haladsz...:)
Továbbra is itt van az eladónk... aki erőszakosan nyomja lefele az árat... nem rohan, csak nem enged felfele...Ez egyébként 9410-ről lefele, és 8k-ról felfele is a Citys fiúk kereskedési szokásaira emlékeztet... hát lássuk...(Jah... óráson ott figyel egy fejváll) Ugyanakkor az indikátorok lent vannak... viszont nem itt kéne lenniük, hiszen ha most 600-on vagyunk, akkor elvileg 800-on lennénk a tegnapi aljról, tehát emelkedtünk... az indikátoroknak felfele kellett volna menniük, de az osztivágás miatt még is lefele jöttek. (Csak egy érdekesség)
OTP részvényesek ide!