Ma az OPEC gyűlés miatt MOL-t vettek, OTP-ért nem tolongtak - csak a záróban.
De az OPEC döntés ellenére a WTI több, mint 5%-ot ZUHANT.
Pénteken a MOL-t adják és a pénzből OTP-t és Ricsit vesznek.
Az eredeti elemzéseket pénzért veszik a befektetők az elemzőktől.
Ezért van az, hogy csak idéznek belőle az interneten. A teljeset nem tehetik nyilvánossá.
Hol találom meg az elemzőházak eredeti elemzései JP Mogan , Goldmann , stb. ? Van valami közzétételük ?
Mi a háttere a magyar tőzsde-média által közzétett céláraknak? Erről mélyen hallgat a sajtó. Tud valaki segíteni ?
Amikor úgy láttam, hogy az órás talán beadja a vételi jelet még hozzávettem a tegnapiakhoz, de aztán zárás előtt fájó szívvel kiszórtam. Erről a 8900 feletti szintről már háromszor fordult le, ez nem igazán biztató a további longra nézve.
Amerikában minden happy, mi meg szarakodunk , még az osztalék előtt is.Elmaradt a szokásos oszti rally, évek óta most először.Pedig ha az Otp nem jó vétel, akkor mi..???Remélem ez a hét eddig az etetés és szopatás hete volt, és holnap ismétli a Molt oszti után.
Nem így történik !
Ők a vételi oldalt figyelték és amikor eléggé üres, szétszakadt volt eladtak 50, 100, 500 db-okat, hogy tolják gyorsan lefelé az árat, miután nem tolongtak más nagy vevők, mert éppen pl. a lengyeleknél tömték a bukszájukat. A WIG20 ma is ment 1,44%-ot..
Tehát eladtak a héten max. kb. 10.000 db-ot (mellesleg shortként is kerestek vele) és ma olcsón, osztival visszavettek 50k-t. Ez így ügyes és jó üzlet volt.
Ebből is látszik, hogy a BUX piaca milyen kicsi, milyen könnyen manipulálható "kevés pénzzel".Németeknél, franciáknál nem lehet így manipulálni, ott minden az értékén van kivéve, ha sokáig sikerült valamit elhallgatni (bankos devizabotrányok, diesel motorok stb...).
OTP részvényesek ide!