Csak egy része kapott hedget, netto longban vagyok még! Ahogy jövünk fel, úgy forgatok át a maradékkal. Zárom a longokat, és nyitom a short kettő pakkokat szép sorjában... de még nem kapkodok...
az is érdekes, hogy már az első lefordulásnál azt mondtam, jó kidobom 400 on. És nem :) tartottam. Na megint leolvadt. Aztán 3 jára meg kidobom 400 on és tovább megy a korábbi célárra.Milyen sava borsa ez a játék
Hát konstatálom hogy a korábbi céláram ma lett volna meg. 535 Hm.. a 2 szeri leolvadás megadta a pszichés nehezét a 3-ik körnek. Itt akartam kiszállni előző két körben, erre kiszálok lentebb óvatosságból és megcsinálja:)Jellemző. De piszok jól érez rá a tőzsde az emberi gyengeségre-psziché.első- tartjuk lefordólt, oké rossz de...második- tartjuk lefordult - itt azért már savanyú a történetharmadik - inkább már köztes célár előtt dobunk 3xx-on :) majd köztes célár. (ellenállás) erre átviszi egészen korábbi célárig. :) vicces
Így is elégedett vagyok, de ilyenkor végig gondolom az eseményeket mit éreztem és hogyan miért dobtam ott és ahol..stb.
OTP részvényesek ide!