Csanyi beszolasa? ;-)Ezt aligha hiszed sajat magad
. Az erdekes inkabb az, hogy ugyan mar 1 honapja billeg az OTP 8200 korul, es megis, jo sokan azt hiszik, hogy ez cask valamifele "veletlen". Es mindjart megy is vissza a buborek teteje szintre, minth a kipukkand lufi egyszercsak ujra fel tudna fujni magat.
link
A remenykedok azt hiszik, hogy 9400 top ota ez csak egy 2.5 honapja tarto, kis atmeneti "baleset". Abszolut figyelmen kivul hagyva a fundas helyzet valtozasat. Amirol irkalok egy ideje, de meg nem jutott el az "aha" pillanatig.
Nos, kivancsi vagyok, hogy ha/amikor leszakad a (b) pont support 8022 szinten, es negalodik a haromszog, akkor vajon Csanyi beszolasan kivul mit lehet majd okolni? ;-)
Amig nem szakad le az oldalazo haromszog, addig jogosan lehet remenykedni a 8700-ig tarto fel-korrekcioban. Tovabbra is kicsi eselyt adok neki, Ha leszakad, akkor a target a 7400.
Nekem eddig ment a limit, átgondoltam az árat és ment is, de ma meg már tegnap is sokat szarozott vele, így átálltam a piacira.
Így is szoktad eladni? Ha igen, mekkora különbséget véltél felfedezni a reális célárad és a piaci között?
Sok időt spórol meg ez a piaci, mer azonnal realizál.
Visszajön az, ne aggódjatok.
Itt szarakodok ezzel a certivel: longra limitárat adtam meg, de az istennek sem akarja befogadni reggel óta.
Ti piaci áron veszitek a certit, vagy megy a limitáras akció?
Udv. Mindenkinek.1 honapja varok a 8600 ra az lenne celaram de kezd most mar elfogyni a turelmem.Olyan nagy falat h 8400 on atlenduljunk ?Mai napra nem ezt vartam.
"az Egyesült Államokon kívül "parkoltatott" profit hazautalását a mostani 35 százalékos helyett csupán 10 százalékos adóval sújtaná."Nos ha ez bekövetkezik eu akár bele is rokkanhat majd a hatalmas tőkekivonásokba!
Törölt felhasználó2017. 04. 26. 12:27
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nem tudom, olyan mint ha azt játszaná, hogy délelőtt ráönti, aztán délután hagyja visszamenni, hogy másnap újra rá tudja önteni. A múlt heti mestertervem meg kell hagyni minimális eltéréssel zseniális volt, azt terveztem, hogy 8400 felett adom, 8200 alatt meg veszem, azóta egy kis felfele kiugrást leszámítva a két érték között volt, így nem csináltam semmit, csak néztem ki a fejemből. Mindössze 50 forintot tévedtem mind a két irányba, 8350 felett kellett volna adni és 8250 alatt venni (: Asszem, még mindig a Csányi 8300-as beszólása miatt szenvedünk.
Tud vki esetleg olyan oldalt ahol OTP reszveny arfolyam historikus adatokat tudok lekerni napi szintre bontva? 2006-ig visszamenoleg. 5 eveset tudok en is. Koszi.
OTP részvényesek ide!