Remélem nem mindenki csak azt ragadja ki hogy drága , Csányi szerint, lehet hogy a piac másként dönt?? Érdekes az előző gyj nél nem mondta hogy drága, pedig akkor sokkal DRÁGÁBB volt. Valami más van a kijelentés mögött.Ilyen adatokkal bármelyik Magyar cég büszke lenne, és ész nélkűl vásárolnák a cég részvényeit. Itt meg mi van nem értem...????
"Több akvizíció van a látótérben, de ha nem sikerül megfelelő áron
vásárolni, akkor a tőkét részvény-visszavásárlással vagy nagyobb
osztalékkal fogják csökkenteni."
Ezt mondta? Mert a cikkben erről nincs szó.
nagyon nagy kérdés, hogy pl. a tengerentúlon milyen hangvételű hírekből táplálkoznak, tudják-e azt, hogy x vagy y kormányközeli és nem objektív.Félő, hogy nem ennyire árnyalt a kép, a délután meg fogja adni a választ, hogy a mai nap híreiből milyen következtetést vonnak le, tippmix nyelvén nagyon kicsi az odds, hogy felhúzzák+beindul a vételi erő és nem eladás +zuhé lesz.
és érdekes módon elkezdte magával húzni a MOL-t is, ami eddig pluszban volt
Szép világ, ha egy rt. legfontosabb fórumán a közgyűlésen, egy jó cég jó eredményeinek ilyen a vezető általi interpretációja, hibát hibára halmoz kommunikációs szempontból és tovább erősíti a korábbi, szintén balszerencsés megnyilvánulását, HACSAK nem pont ez a cél, hogy a haverok és a holdudvar érdekeinek megfelelően járjon el.Egyszerűen őrület, ki hallott már ilyet, hogy egy rt rv-re vonatkozó értékelésében elhangzik az, hogy ez most és itt drága..Teljesen le vagyok döbbenve..
Eszerint még nem halt el a montenegrói vétel.. illetve, amit itt ír is tisztább látkép már részvényesek felé.: Több akvizíció van a látótérben, de ha nem sikerül megfelelő áron vásárolni, akkor a tőkét részvény-visszavásárlással vagy nagyobb osztalékkal fogják csökkenteni. Portfólió meg hazudik ha nem tévedek, mert napi.hu- európa céltartalékolás alapú legbiztonságosabb bankjának hozza Csányi szavai alapján le a bankot. Amit sokszor írtam, de nem hittek páran, hogy orosz ukrán jelentősen, sőt nagyon javult, tehát ott ha nagy cink lenne, nem javultak volna ennyit a folyósítás arányok, mint pl. orosznál ahol volt ameliyk negyedével volt amelyik duplájával nőtt. Szóval kár most már itt fórumon is orosz ukránnal riogatni:) ezek szerintem abszolút jó hírek, csak nem a kormányközeli retorikát, módszereket használó sortfólió szar cikkeit célszerű olvasni:)!!
Tényleg szólhatnának már neki, hogy a "rendkívül" kifejezés használata nem szerencsés, mondhatna csak simán magasat vagy még jobb lenne a reális, esetleg az ezen a szinten jó vétel, stb. Elvileg ha szerinte ér ennyit, akkor bármelyiket simán mondhatta volna.
Árf. illetően meg fordítva történek a dolgok..::))) (hírekből kiindulva sok esetben) Boli 5precesen szűkül,,,,
""kritikus"" ponthoz értünk..Technikai arzenál...
Bennem is megfordult már ez az ötlet, de én tartom még. Bízok abban a fel-ben. 2x jártunk 8400-on amióta megvettem a csomagot, de nem értük el egyszer sem a tervezett kiszállómat TL24-ben.
Azért a két legfőbb mutató, amin értékelni szoktak az a P/BV és a P/E. Ha már kiemeli az egyiket, hogy "rendkívül" magas, akkor legalább említse már meg, hogy a másik alapján meg nem. Egyébként az 1,6-os az kb. 8300-as árfolyamot jelent, tehát kvázi megint kijelentette, hogy annyit ér. Ezek után akkor a nagyobb befektetők közül ki akar venni 8300 felett?
OTP részvényesek ide!