sajnos én is ezt érzem..
nem kedvezett az USA hálaadás sem forgalom szempontjából, a nagy mikulás rally is inkább csúszás
itt ülök longban, azt gondoltam idén még lesz egy up, de nagyon nem úgy néz ki
1, Népi megfigyelés, hogy Miku környékén mindig van minimum néhány napos emelkedés.
Vagy dec3-5 között fogjuk meg a lokális csúcsot, vagy dec 1-3 között van a lokális alj. Ha péntekre esik ez az időszak, akkor jellemzően pénteken csinálja meg az aljat amiről elindul az emelkedés.
2, A tyúkbelem szerint a mai alj már fölötte lesz a tegnapinak és a napi csúcs kedden éri el a maximumát. Hozzáteszem ez egy eléggé galád indikátor, de többnyire működik.
3, m10-h1 tf-ek mind azt mondják, hogy az indikátoroknak kell még lejjebb jönni, de ma meg fognak fordulni. Elvileg ezt a mozgást követni fogja az ár. Ez a pont ellene mond az előzőnek. De csak azért, hogy ne legyen egyértelmű a helyzet.
4, A napi zárók ugyan hozzá vannak ragadva a napi minimumhoz (az utóbbi hét napból hat alkalommal), az alj viszont ez idő alatt nem csökkent jelentős mértékben. Egyszer szúrt le 7912-re, de egyébként 7950 fölött maradt. 7-9 nap ilyen viselkedés után rendszerint fordul az ár.
Ha megnezed a bux napost ugyanazt a formaciot adja ki, mint az otp, csak kicsit szabalyosabb.Egy csokkeno haromszog, amit szerintem hamarosan letor. 29800 kornyeken van a kritikus szint, ha azt tori, akkor egy jo ezer pontos merules jon.
OTP részvényesek ide!