Vigyazz: nem bull indult. Hanem 1-2 napos visszateszt a leszakadasi 6700 supportra. Rengetegen ragadtak ott felette es sok kollega uldogel meg 7000 folotti vetelben.
De azert egesz jok az eselyek eladni 6620-on, rogton nyitasban. Lesznek, akik feljebb akarjak vinni, hatha ok is eladhatjak meg feljebb a kisuttotoknek, legalabb a pozi egy reszetol megszabadity.
A 6700-6850 eddig Support volt, mostantol rezisztencia. Ha bator legeny vagy, onnan ujra short;-)
Na megvolt a pattanas de nem sikekult venni. Elkepzelhetonek lattm egy 200 kozeli arfolyamot is, lemaradtam.
En nem orulnek nagyon h akkor most Up, az efele rangasok jellemzoek a panikos eseseknel (short zarok) (szerintem). 650 nel dobtam volna.
Es passolom mi lesz, pakkok tartva.
Túlságosan és rövid idő alatt felrántották, lehet, hogy zárásban még tovább felrántják, de én én inkább egy lehúzásra tippelnék, de nem merem megjátszani. Lehet, hogy azért rántották fel, hogy holnap-holnapután még legyen honnan esnie? Vagy innen fel, ahogy lejött? Ezt kevésbé tartom valószínűnek, de lehet, hogy shortos szívatás miatt így lesz. Az a gyanús, hogy DAX, S&P és HUF nem igazán erős, csak az OTP.
OTP részvényesek ide!