Vevők sincsenek igazán. De láttam ma is, hogy amint vissza esik az ár, akkor 5000 darabos tételekben veszik. 70-80-90- Ekkor vettem vissza én is. És felment utána 840-ig.
Lehet hogy csak ezekkel hajtották feljebb az árat, hogy a több ezres eladók pakkjait megvegyék, és kiürüljön az eladói oldal pl 840-ig?
Eln,hogy kiemeltelek
AZONOS DARABSZÁM MELLETT
1 művelet (higítás ellentétje)
Dolog termászetrajzát boncolgattam
Tegyél hozzá VEGYÉL,tegyél hozzá VEGYÉL úgy se fog ott(magasan) maradni!!!!!
2műv.Szórványos Higítás (ne tűnjön fel)
-Ott se várják meg az alját,a csodába se..
Izgalom mentesen 20X szeretnék vissza venni.
-No és izgalom sincs benne..
Honnan jutott eszembe láttam ""HIGITÓS""
megszállottat..
TS certin meg ugyanazt kifizetik a nyerő oldalon.
Illetve azt a tőkeáttétet, ha ott nyer valaki azt is kifizetik.
Egyébként a felháborodás oka nem is a kiütés volt, hanem a bevezetés hiánya. Az pedig nem előny az Erstenek, ha nem vezetnek be újat... mert akkor nem lesz se tőkeáttét, se forgalom...
Vevők sincsenek igazán. De láttam ma is, hogy amint vissza esik az ár, akkor 5000 darabos tételekben veszik. 70-80-90- Ekkor vettem vissza én is. És felment utána 840-ig.
Lehet hogy csak ezekkel hajtották feljebb az árat, hogy a több ezres eladók pakkjait megvegyék, és kiürüljön az eladói oldal pl 840-ig?
Egyelőre nem lehet még biztosat mondani...
Továbbra is két szintem van... 8308, illetve 8650. Nem tudok dönteni a két verzió között, de kicsit jobban hajlok talán a 650-es fordulóra... Holnap leszünk új aljon, abból talán kiderül.
" Es a vevoik mind hapok alatt nem ugy viselkednek, mintha kolikat kapnak ? "
Ezt a mondotot egyaltalan nem ertem.., kicsit HPeter-re stilusara emlekeztet.. de biztos elirtad.., adsz segitseget?
OTP részvényesek ide!