Szerintem addig felmegyunk, hogy jelentos menyniseget lehessen adni 6ezerig, ami szerintem 6300-6400 kozotti szint elerese utan lehetne igazan tomni majd a nepet!
De egyszeruen sok nemzetkozi alap szinte alig rendelkezik magyar papirral, marpedig 1-2 elkezdett gyujtogetni, ami ilyen alacsony forgalom mellett eltarthat egy ideig..
Szoval szeirntem az optimista hangulat az USA kamatemelesig tuti, hogy kitart, ami persze akár bele is illhet a chartodba is! :)
Kozeledunk a 5 of 5 vegehez.
Minden bejegyzes hatalmas bull, lelkesen es tomegevel dol a superoptimista hangulati elem itt is, mashol is;-)) Szoval, kozeledunk a 10 honapos bull vegehez. Mindenki maga is, a sogora is long; de akkor ki vesz tovabb?
Meg tarthat par napot, akar par hetet is a remek hangulat.
Ami pont forditottja, mint januarban volt: akkor csupa bear volt itt. Most meg diadalmas hangulatuak mind az uttorok. Az oregebb rokak meg ovatosak, es a kiszallasokat nezegetik.
Ilyenkor azert illik elrendezni, hogy hatralepve, megis, hogyan is illeszkedik be ez a 10 honapos rally a hosszu tavu strukturaba? Es mi jon utana?
1)Nalam eddig ez a chart ervenyes a 2 valtozataval.
Lehet nezni a-b-c alakban 3 hullamos formanak, ez a piros valtozat. Vagy lehet nezni impulzusnak, ez a kek valtozat.
A mai emelkedés egy fricska volt a Fitch- nek, nem javítod a besorolásunkat, le sem szarunk, emelkedünk. Én azért záróban kiugrottam a longomból. Holnap kiderül, jól döntöttem-e.
Annyira birom amikor minden ok nelkul megy az OTP es mindenki ennek orul :D Es most majd jon a sok indok hogy huu OTP volt mar 10000 is meg felminosites meg ilyen jo mutatoi vannak, meg igy meg ugy :)
Talan el kene gondolkozni azon hogy a DAX 2007es ATHrol majdnem 100% emelkedett es hol vannak a nemet bankok? Commerzbank 10 euro 220 volt, DB 24 es 100volt , Usarol ne is beszeljunk...Bank of America 18 es 54 volt 2007ben.
Tovabbi jo kereskedest es vegyunk bele meg. menjen felfele :D
OTP részvényesek ide!