Nagy vágta után realizálnak, ezért kell a korrekció. Szerintem tök mindegy hova zár ma, vagy holnap, a fordulást látni fogjuk. Nagy leszúrás, nagy forgalom, nagy felpatt. Ez akár ma is lehet, ha!..........hahahaha. :)
?
2K longod is van? Ha már stratégiád nincs. Ma utsó napon akarod dobni? ergo 2K X 147,00362521.- Ft kihagyás? Szorozd már ki. Nem értelek, de komolyan.
Igen, a negatív várakozásokat ideiglenesen megcáfoló felrántásra. De erre azért bazírozni nem lehet, ne is hallgass rám, én úgy ragadtam be, hogy simán kiszállhattam volna belőle nyerőben 5600 fölött is, de nagyobb emelkedést vártam 5520-tól..:)
:) Nagyon szép volt az eddigi-így igaz. No panasz.
Nincs mindennap cukros kóla.:)
Most látványosan lebeszél a portfolió is- kiváncsi vagyok mikor jelenik majd meg a cikk,: Újra kedvenc az otp" címmel.) Most a ricsit ajánlgatják- az is van- remélem 4750-ig csak kitart a felbeszél'.
Júniusban meg idelátogat a ferdeszemű külügyes. is. link
Reggel 5550-nél el is gondolkodtam rajta, nagyon jó is lett volna (szokás szerint magasan kezdett és onnan lefelé, mint látjuk), de a mai napon inkább egy kis felre számítottam volna az osztalék előtt, mint ilyen zuhanásra és nem nyitottam shortot. Nagyon nagy hiba volt, mert akár pluszban is kijöhettem volna ebből és nem jelentős minuszban, mint így.
Véleményetek szerint célszerű lenne megvárnom a holnapi osztalékot, hátha összességében kisebb bukóban tudnék megválni a 2K longomtól(a közeljövőben még inkább további eséstől tartok) vagy ma lenne célszerű eladni pl. 5450-5500 között?
Szvsz is, csak javul a banki környezet, persze mihez képest, legyünk realisták, olyan extraprofit mint a régi jegybanki vezetés alatt volt - még egy jó darabig nem várható (nincs jelen érdemi váltópárt uis)- Matolcsy bácsi nem nagyon fog visszarendezni "hiszen a banki kamatfelárat a magyar nép fizette meg":)) "és jól tudjuk, hová vezetett ez" blabla... lásd imf hitel meg ilyenek...."
De, nem hinném, hogy nagyon ugrálnának már Viktorék, csak kiegyeztek már nagy vonalakban.
A lótépé is visszakorrigál majd- elvégre nem a kisbüfik vettek meg több milla részvényt és akik betáraztak, csak nem bukóval akarnak kiszállni vagy nemtom, de én nem vagyok elemző- nem azért kapom a fizut, hogy múltbéli trendekből vizionáljak képet a jelenre, ami vagy bejön- vagy nem (bár, az alapbér akkor is jár:)) ----így akármi is lehet.:))
nem vagyok egy izgága típus...6070 környékén realizáltam már, úgyhogy van azért nyerőm szépen, veszeteséget nem fogok realizálni, szépen utalnak majd osztalékot, aztán ha kell elfelejtem akár 1,5 évre, hogy van otp-m is, és ha jön be szabad forrás, akkor aláveszek esetleg
szerencsére ez a pénz nem hiányzik sehonnan se most se jövőre
tudom, hogy amatőr hozzáállás, de evvan
te tudod hogy neked milyen időtáv fér bele, mit érzel, merre fog menni...
OTP részvényesek ide!