Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 07. 24. 12:59

OTP részvényesek ide!  

akik otp részvénnyel kereskednek
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Nicsak 2015. 02. 14. 16:59
Előzmény: #961518  galbubu
Elküldtem Neked az USD árfolyamokat évenként.
Hozzá kell tenni egy új oszlopban az otp árfollyamok mellé. Minden egyes otp-s oszlopot el kell osztani ahhoz a naphoz tartozó usd árfolyammmal. Így lesznek meg az usd-s otp árfolyamok, amit betöltünk az amibr-be.
galbubu 2015. 02. 14. 16:57
Előzmény: #961518  galbubu
link
nekem így néz ki sajnos
galbubu 2015. 02. 14. 16:54
Előzmény: #961517  Nicsak
azt mondd már el, hogyan kell átállítani, hogy USD-ben legyen és nem FT-ban?
Nicsak 2015. 02. 14. 16:52
Előzmény: #961514  galbubu
Nekem így sikerült usd-ben az Otp chart.
link
Kinéz belőle egy gyémánt alakzat?
einstein 2015. 02. 14. 15:51
Előzmény: #961512  Hathor
dehogy szólok meg másokat,van véleményem de azt legtöbbször magamba tartom hisz nincs jogom kritizálni,illetve akkora nagy a hülyeség hogy inkább nem foglalkozom vele... ( nem beszélve arról hogy egy senki vagyok ahhoz hogy bárkit is bírálhassak)
Azonban Te ennél sokkal többre vagy képes!!! szerintem , valami elcsúszott,ez nem baj hisz mindenkinél elcsúszik olykor olykor, észre kell venni és helyretenni,emlékszem rá volt amikor nagyon elcsípted az ütemet, de mostanság árnyéka vagy önmagadnak,és van mikor egy ilyen kritika ébreszt fel dolgokat,szeretném ha ismét az a sebészi tréder jönne elő Belőled, akit nem az érzelmei vezérelnek hanem a jéghideg realitás, mivel múltad van, elhiheted hogy figyelnek a szavadra (bár aki itt más véleményére és gondolataira adva trédel az hm, ....felelőtlen, hisz alap dolgok ismeretének hiányában másolni akár végzetes is lehet,gondolok itt stratégia,anyagi háttér,kockázatkezelés,diverzifikáció,stb)
tudom milyen "belerokkanni"a tőzsdébe,láttam, sőt testközelből át is éltem csúnya katasztrófát is :( aki régebb óta foglalkozik evvel a világgal tán tudja miről is írok
.... pusztán ez vezérelt mikor bírálattal illettem a mostani tevékenységedet
Hathor
Hathor 2015. 02. 14. 14:49
Előzmény: #961512  Hathor
Buxban is már két napos a 3as, vagy Cpont tetőzéses chartom, azóta is ott van.

link
ez már két napos chart, a helyzet változatlan azóta is.

link

Hosszabb kép:

link

Elnézést ha kiszintezve ellenállásnál nem vételt keresek. Inkább azt nézem mi hozhatja le az elképzelésem szerint.

Többet nem tudok erről elméletezni, nem is akarok.

Üdv.
galbubu 2015. 02. 14. 14:40
Előzmény: #961511  einstein
Azt tessenek már nekem elmondani, hogy hogyan tudom átállítani az amibrokert, hogy usd-ben lássam rajta az OTP és egyéb magyar chartokat.
Valamint a rátöltött chartotkat minden egyes bekapcsolásnál újra be kell töltenem, mert mindig törlődik?
igh5 2015. 02. 14. 14:36
Előzmény: #961510  Janku
A tűzszünet életbe lépése előtt a lehető legjobb pozíciót akarják elérni, gondolván a későbbi tárgyalásokra.
(Legyen miből alkudozni alapon.)
Hathor
Hathor 2015. 02. 14. 14:35
Előzmény: #961511  einstein
Valamit félre értesz, de nem baj.
Én örülök a legjobban ha elindulunk, el is fogadom.
Nekem semmi bajom az emelkedéssel.
Attól szintjeim csak lehetnek.
A bull nem két-három hetes, kb. azóta tart, bőven van idő mindenre.
Nekem semmi bajom semmivel, ha fel megy fel megy, ha meg le le.
Itt volt héten a pozitív chartom OTPben. Negatív még nem is volt!!!

Szerdán tehát két napja volt ez a chartom berakva ebben a hsz.ben. --->

"(#960584) Re: ewt szerint?
Értékelés: 0
előzmény (#960568: Matsmath) | válasz erre | szerda, 08:32 "

link

ez felfele mutatott.

Miután teljesítette most le várnám mi ezzel a baj?

"előzmény (#961350: Hathor) | válasz erre | Tegnap, 08:43
Jelenlegi chartom:

link

Várjuk a korrekciót, hogy szintezzen és abból kiszámítható legyen hol vagyunk!"

Én nem szóltam neked tegnap, hogy tetőzött minek veszel? Engem nem érdekel ki mit csinál. Miért szólsz meg másokat? Ráadásul én várom legjobban fel piacunkat szerintem.

Na mindegy.

Az elemzőket mindig piszkálják valamiért
einstein 2015. 02. 14. 13:01
Előzmény: #961508  Törölt felhasználó
nem utal ő semmire :( nem győzöm elégszer leírni,próbálom visszabillenteni de szinte képtelenség....
tipikus ROSSZ tőzsdei magatartás,fals beidegződés!!! a maga által preferált irány alátámasztása,görcsös magyarázása válogatott szelektált hírekkel
szerencsétlen ,ütemtévesztések,hatalmas bukások és véleményem szerint nagyon nagyon keserű szájíz
miért is mondom? ha valaki követi a hozzászólásait mit lát? van egy elképzelése,ami végül is 50%ban vagy jó vagy rossz, sajna gazdasági ismereteket legtöbbször nélkülöző inkább csak olyan TA-ba kapaszkodó feltételezések,amik lehetnének is jók, de ez itt nem a kaszinó,vagyis ki kéne zárni már amennyire lehet a véletlent.
a mostani állapot, nem longol,longolna bár de nem mer mert csúnyán megégette magát,ugyanakkor visszaszálna ha beesne,( illetve akkor meg azért nem mert igazolni látná a saját elképzelését...erre utalnak "ezt mutatta a csártom, én megmondtam" stílusú megnyilvánulások ) magyarul gyártja keresi a híreket a pillanatnyi állapotához
ha most long lenne nála, ezeket a tartalmú híreket linkelné:
-ömlenek az unios milliárdok Mo-ra
- uj történeli csúcson zárt az s&p
- meglepte az elemzőket a magyar gdp
és a többi
viszont most várja,akarja az esést mert nem bírja elviselni a nélküle zajló rallyt,vagyis mik a hírek:
- milyen tűzszünet?tovább durvula helyzet Ukrajnában
- Asztria leminősítése
- Fitch szerint közel auz Ukrán összeomlás
.......
komolyan sajnálom :( egy hihetelen kitartó ember aki a saját makacssága és önfejűsége áldozata, és a legrosszabb hogy ezt nem látja....pedig sokkal-sokkal többre lenne hivatott és képes is lenne rá,ha végre feltárná saját gyengeségeit saját maga előtt
bocsánat a Hathor fanoktól és lájkolóktól de dühít az értetlenség, és a legrosszabb hogy ez a fajta mentalitás nagyon ragadós!!! megvezethet másokat is, kezdőbbeket,iránykeresőket,hisz a leírt kimondott szónak súly van!!!!

ez a TŐZSDE,itt nincs önfejűség,akarat,mert keresztbetör a piac,itt alázat van,a piac tisztelete és igen is féljünk tőle,mert egy egészséges félelem felvértezi a lelket,és legyen "B" terv,illetve mindig legyen STOP
Janku 2015. 02. 14. 12:49
Előzmény: #961509  -Feri
Kivancsi leszek ebbol, hogy lesz holnap tuzszunet, ezek egyre jobban harcolnak, erdekes lenne ha holnap hirtelen letennek a fegyvert.
-Feri
-Feri 2015. 02. 14. 11:16
Előzmény: #961507  Hathor
Magyarország hitelminősítésének alakulása link

Azt látni, hogy amióta az ukrán-orosz balhé megy, azóta a kilátásainkat vagy javították, vagy szinten hagyták. Tehát az eddigi leminősítéseinkbe vagy nem nagyon faktorálták be, vagy más pozitív (ha volt ilyen) tényezőket ellensúlyoztak vele. A Fitch elég szkeptikus orbán bankadó-eltörlésével és a jelek szerint a keleti front is foglalkoztatja. Ha következetes akar maradni, akkor az eddigi történések fényében eléggé kétséges, hogy javít-e legközelebb a besorolásunkon.
Törölt felhasználó 2015. 02. 14. 11:05
Előzmény: #961507  Hathor
Most akkor minket nem fognak felminősíteni? Erre célzol vagy valami egészen másra?:)
Hathor
Hathor 2015. 02. 14. 10:54
Előzmény: #961506  Hathor
Utolso szavakat ajánlom figyelembe

Ausztria hatalmas pofont kapott!
MTI2015. február 14. 08:00

Megvonta Ausztriától a lehetséges legjobb, "AAA" államadós-besorolást a Fitch Ratings, egyebek mellett azzal a véleményével indokolva a lépést, hogy az általa eddig vártnál magasabban tetőzik majd az osztrák államadósság-ráta, és az osztrák pénzügyi szektorra kockázatot jelenthet az orosz-ukrán konfliktus.
Hathor
Hathor 2015. 02. 14. 10:49
Előzmény: #961505  -Feri
Még nagyban mennek a leminősítések, oroszok, ukránok, görögök, franciák, osztrákok sorban, minden hétre kijut valami.
Most éppen osztrák ukrán leminősítés!

Az ukránoknak is adott egy pofont a Fitch - Nem véletlenül
2015. február 14. 09:33

Az IMF-megállapodással párhuzamosan várható, egyre nagyobb esélyű adósság-Az ukránoknak is adott egy pofont a Fitch - Nem véletlenül
2015. február 14. 09:33

Az IMF-megállapodással párhuzamosan várható, egyre nagyobb esélyű adósság-átütemezésre és az igen rossz gazdasági-pénzügyi helyzetre hivatkozva egy fokozattal "CC"-re vágta Ukrajna hosszú lejáratú devizaadósságra vonatkozó besorolását péntek éjjel a Fitch Ratings. Ahogy beszámoltunk, közben Ausztriától megvonta a legjobb, "AAA" besorolást az intézmény.
-Feri
-Feri 2015. 02. 14. 10:43
"Magyarország energiabiztonságának szempontjából döntő jelentősége lehet Vlagyimir Putyin elnök február 17-i budapesti látogatásának - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek."

Nem mindenki osztja Petike véleményét link
ohnetatto
ohnetatto 2015. 02. 14. 09:27
Előzmény: #961503  ________
Pf7.07 ez is a bankellenes politika eredmenye. Orbanek vegülis a hét eleji megallapodassal elismerték hogy csúfos vereseget szenvedett a boszorkanyuldozes es probaljak menteni a helyzetet
________
________ 2015. 02. 14. 08:20
Előzmény: #961502  Janku
19:00 jobbra

a fidesz diktatórikus módszerekkel szénné adóztatta a bankokat, majd a befolyó pénzekből belevásárolja magát azokba

félreértés ne essék, nem a biztonságos működés a cél, hanem az információszerzés (ügyfelekről, tranzakciókról, ellenségekről)

még az se kizárt, hogy a shortolás is nehezebb lesz
Janku 2015. 02. 14. 07:58
Előzmény: #961500  ohnetatto
Az Ukran allamcsod mit jelent az OTP szamara?

Lehet Putyin azert is irta ala a megallapodast mert tudja, hogy az ukranok ugyse huzzak sokaig mar!
Törölt felhasználó 2015. 02. 13. 23:27
Előzmény: #961458  Törölt felhasználó
Köszi! Itt vagy? Hát a Mol usd-ben elég fura... Te ezeket megcsiáltad már magadnak ugye?

Topik gazda

koi
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek