Én is erre gondolok. Annyira gyorsan emelkedett, hogy ez az emelkedés korrekciónak tűnik "csak". Nincsenek támaszok 3400-ig!! Ha 3850-3900 fölé megy akkor 4400-ig mehetene. Ott a csökkenő trendivonal. :) 2010-óta alatta vagyunk.
Az is lehet hogy csak azért veszik hogy azt a k. sok shortot kiugrasszák. Ilyen kis forgalom mellett nem nehéz 3850 fölé vinni az árfolymot. Ha meg olyankor meginog a nagy short pakk gazdi, akkor indul a rally fölfelé!
Rosszul gondolom?
Szép játék, csak éppen az okok hiányoznak, legalábbis nekem.
1. Görögo. okozott már meglepetést, de most kiszámítható pártvezér került az élre, így ilyesmire "nem számítok"!
2. Romániában zúgolódnak a devizahitelesek, lejesíteni akarnak, nem tudni mi lesz a vége, de érdekes lehet.
3. Ukrajnából a szokásos (sajnos), lövöldöznek, rendkívüli tanácskozás ma délután, meg jöhetnek az amcsi tankok...
Szóval ismételten nem értem a hurrá hangulatot, de hát a tőzsde már csak ilyen, én maradok shortban. Matsmath várakozásaihoz áll közelebb az enyém is, 3700 alá a héten, ha tényleg bikásodna 3850 felett, hát ... (nem írok csúnyát)
OTP részvényesek ide!