Angolul kellene ezeket keresni a bankok "investor relations (IR)" oldalain. Deutsche bank: link
Törölt felhasználó2015. 01. 26. 09:58
Sziasztok,
valaki meg tudná mondani, hogy hol tudom megnézni, hogy a 2014. évi 4. negyedéves jelentést melyik bank (pl. Raiffeisen) mikor prezentálja? Elnézést, hogy megkérdezem, de akárhogy kerestem a neten, nem találtam meg a pontos dátumot. Itt azért vannak tapasztaltabb, jártasabb személyek.
Én egyenlőre a partvonal mellől nézegetem OTIT. Sikerült pénteken kitárazzak teljesen.
Úgy gondolom hogy mindekét varzió megállja a helyét (Long-Short), ezért nem merek poziban maradni. Abban viszont biztos vagyok hogy 3600-nál eldől kinek lesz igaza.
Csak azt nem írtad meg, hogy az Úr melyik esztendejében ért bilibe a kezed, amikor ezeket a számokat megállmodtad? Vagy csak hivatalból ámítod itt a népet?
Ma nincs elkepzelesem arrol, mi lesz a piacon, mert hetfo van. De legvaloszinubbnek azt tartom, hogy folytatodik a lecsorgas 3680 iranyaba.
Wolfy: nezegesd kicsit a masik topicot, ott fundamentalis dolgokrol is szoktak irni. Keresd a "svajci dontes utan" hozzaszolast. A lenyeg az, hogy OTP eredmenyesseget a magyarorszagi, es az orosz portfolio hatarozza meg erdemben. A tobbi kis leanybank nem oszt, nem szoroz.
Mi a véleményed a Horvát Dev. hitelek Kunásításáról és a Román Lejesítés próbálkozásról OTP-vel kapcsolatban? Nem kéne ennek is meglátszódjon az árazásban?
Ha volt már róla szó akkor előre elnézést a kérdésért.
Ezt igy sokan alairnak rendben is van. Mar csak azt hianyolom ami a VALTOZAS. Kene jonni fundas jo hireknek. Molnal volt egy rakat, esett tovabb mint a ko. Otp, ricsi, telekom jo hir nem sok volt az utobbi idoben.
Meglehet mar fordult a hosszu tavu trend, meglatjuk.
Dax -150 pontban, nem lepodnek meg ha ma ressel nyitnank.
Egesz maskepp latjuk a helyzetet.
De az nem baj, sot kimondottan jo, ha szkeptikus vagy, es meg sokan masok is azok. Igy is kell lennie az 1. bull hullam idejen, kulonben nem maradnak ki belole sokan.
(Mindenki szkeptikus volt OTP 5000-nel, amikor mindenkivel szemben 2800-3300 target volt a velemenyem.) Nekem ez a magatartas ismeros, szeretem amikot igy van, es egyszeru megerositesnek latom, hogy helyesen gondolkodom.
Erdemben viszont valaszolok. Itt a rovid velemenyem a BUX 4 fo komponenserol:
1)MTCom mar bull regimben van, talan mar 2014Apr. ota. Errol a blogban honapok ota irtam. A Sept. elso csucs, az (1) hullam ota a-b-c korrekcioban van, es a (c)of2 majdnem kesz.
Innen MTcom szep (3) hullamot csinalhat felfele, es meglepoen eros emelkedest produkalhat (mar a nemet kapcsolat miatt is). Az elso target 500 korul van.
2)OTP egy hete fordult bull piacba. Van eselye meg egy esesnek, de mar kisebb mint a bull esely. Errol sokat irtam itt. 2016 evi target: 6000.
3)MOL elerte lejtmenetben a hosszutavu trendvonalat, es nem torte le, mar felpattanoban van. Szep double-bottom van, egy gyerek is felismeri, dec.16 es jan.16 datumnal, 10.600 szinten.
Az Elliott hullam struktura is kesz, 5 hullamos (c) volt a bear ciklus vege. Es errol is irtam itt tegnap: 2017 evre a target 20.000Ft korul.
4)Richter ugyanaz mint MOL, es csak par nap az elteres hozza kepest. Es Richter egesz utolso 17 eves elettartama alatt sokkal stabilabb es erosebb, mint pl. MOL vagy OTP volt, de persze a gyogyszer nem meglepoen defenziv.
OTP részvényesek ide!