jól mondod-jól mondod Háry Jánosokból van böven (napi 10-20% nyereséggel hivatalosan, másnap meg 30-40% veszteséggel nem hivatalosan)
mióta az OTP be-benézeget 4000 alá, divat lett a pesszimizmus
ami nem baj, a tözsdepszichológia is erröl szól, de nem biztos, hogy kifizetödö 4K alatt shortba állni
Hát aki olyan kontrapista hogy keres longon is meg shorton is, az tuti kamuzik az itteniek szerint ;)
Itt csak világvége és mennybemenetel várók vannak. Mindenki tudja ki melyik kategóriába tartozik :)
Ma ralli volt valóban... igaz Te két hete hirdeted, én addig bizony shortban voltam! 3902-n lezártam a shortokat és fordítottam... Kétszer reagáltam arra, mikor írtad, hogy ralli, én meg azt mondtam, hogy nem lesz... azt hiszem kettőnk közül én jártam jobban... ;-)Én oda vissza kerestem vele! És Te?
De a mókázást félre téve... további nagy ralliban nem hiszek habár a 4250 benne van a pakliban, mint ahogy eddig is benne volt. Stopok bent, aztán meglátjuk... ;-) Ez a forintosítás buli nekem így nem kerek... valami csúnya kamatlimitet fognak itt kapni még a bankok, mert ezt így a nép nem fogja megenni, hogy jelen csúcson eltetetik velük a CHF bukót! Arról nem beszélve pl az Ersténél akiknek a hitele sem lett elmeszelve duplán cummantanak... sokan vannak... Majd jön a hír, és lesz egy mínusz 5%-os nap... Tény, hogy ma szépet ment az OTP, de azt se hagyjuk figyelmen kívül, hogy ma bazi sok long nyílt, és 8.5 mrd-ért valakik megint kiszálltak a buliból... ;-) A stop legyen veletek!
Kollega úr 7 ezer forint lesz 2016 ban. Erre érdemes egy beleülős, nem kapkodos pozició építést csinálni. Nagy segítség a setupokban a fórumok hangulat görbéje. Beírja mondjuk kontrapista nick, hogy évekig nem lesz otp rally, nos akkor venni kell pár kötést.
a pina azt mondta 16.35-kor az ügyfélszolgálaton, hogy azonnal újra indul....20.10 óra lett belőle....áramingadozás miatt állítólag....qrva otp-nek egy generátorra nem futja????
Nézd vissza 6-8 napja a nagy jövendômondók mit jósoltak több mint egy éve csak kárognak de a vágyuk nem jött be (1800-2000 pince).
HALIS grat a hangulati stratégia megint bejött.
Elnézést, de nem voltam gépnél. Nem akarok az okos tojás szerepében tetszelegni, de nem vártam 5 fölé. Kissé meglep, holnap visszavesz a tempóból. Részemről sajnos !
Mindenképp a beharangozott infóknak megfelelő komoly nettó profitot Q3-ba. Mivel a bankoknak kedvező árfolyamon lesz a forintosítás is, így amit az egyik oldalon buknak, a másik oldalon részben visszakapják. Remélem javítani fogja a befektetői hangulatot és mászik feljebb az árfolyam.
Sztem mindegy. Ha nem lesz extrém rossz v. jó akkor nem semmi sem fog történni. Ma egy bizonytalanság kiárazódott ez a lényeg. Némi korrekció után északra várnám.
OTP részvényesek ide!