Csacsi öreg medvém. :) :) Én biztos vagyok benne, hogy te pénteken vettél 3880-ért és ma el is adtat 4100-ért. :) :) Magas labda volt neeem? :) Csak még vársz a bejelentéssel mert lehet nem is 4100-ért adtad el hanem 4150-ért majd estig kiderül.... :)
Hát Pompi...!
Nem b@szogatás képen mondom...de szerintem lassan át kellene gondolnod az intellektuális, mélyreszántó, de olykor magasröptű elméleteidet... :-D
(ja, de előtte azért egyeztess 'egy_kezdő'-vel és népi zenekarával) :-D
Gúdlák!
Múlt héten még sokan nagyon pesszimista verziókat vázoltak. Egyelőre úgy néz ki, hogy erősödhet az árfolyam, de a közelben komoly ellenállások vannak, érdemes figyelni....
Meg tudna nekem is mondani valaki, hogy miert is van itt nagy lelkesedes OTP-ert? Hol itt a fundamentalis jo fordulat?
Mert nem ertem.
1)Az OTP merlege a forintositastol annyit valtozik, hogy Eszkoz oldalon a deviza hitel soron, annak egy jo nagy resze (=szama) helyett, bejon egy PONTOSAN ugyanakkora szam a
forint hitelek soron.
Mert az arfolyam nagyjabol erre kepes. Ami aprocska nyerheto penz van, az eppen el is megy a moka fioki koltsegeire.
Azt nagyjabol kizarnam hogy ezen a bankok, igy OTP egy fillert keressenek. Nem szokas ezt mostanaban kormany korokbol hagyni.
2)Mas hir vagy fordulat tudtommal nincs.
Ha mondjuk a kamat ettol megnovekedne
(marmint a relativ kamatres), akkor ertenem a fundamentalis valtozast.
De errol en nem lattam itt 7 oldalnyi hozzaszolas atolvasasa utan sem semmit.
3)Szoval, irjatok mar meg mi a boldogsagroham oka?
Nem lehet, hogy ez egy kisbefektetoi ongerjeszto erzelmi hullamocska, ami eppen el is mulik egeszen, amikor a daytraderek zarnak, es eppen annyi lesz a vegen az osszes veszteseguk mint a nyereseguk?
OTP részvényesek ide!