az a baj, egon nem volt és nem láttam a héten Otp technikai elemzést, jó lenne ha valaki linket adna, ha van más..
Szerintem 4120 körül, 4000en és 3820nál van támasz
Durván eseget, és lehet még messze az alja.
Longosoknak azért 3500-től 4400-ig lehetett keresménye bőven.
Jó, nyilván nem az aljon beszállni-tetőn ki ideális változat van többnyire, de biztos sokat húztak vele, ha időben kiszálltak/kiszállnak.
Sajnos akkor be voltam több cuccba is ragadva, így a felemelkedést kihagytam.
Cserébe talán most a lefelé kárpótol.
én betippelek záróra egy pofátlan 4050-et. Arra alapozom hogy nem túl erősek a felpattanási próbálkozásai, valamint a dax és az usa indexben is technikailag a letörés a valószínűbb
pontosabban maximum 70 millió részvényük lehet. De ha jól látom jelenleg 1,7 millió darab van náluk, szóval elég durva hatása lesz ha tényleg bevásárolnak. Mondjuk kíváncsi lennék hogy ilyen esetben honnét vesznek 200-300 Milliárd forintot ilyen célra
Azért a mai Csányis hírben bent volt hogy az OTP felhatalmazást kapott maximum 70 millió db részvény vásárlására. Szóval az árfolyam leverése azért nem olyan egyszerű eset lenne ha összesen van 280 millió részvény ugye...
ukránokat az oroszok, románok és magyarok osztják fel, majd a szlovákokat az oroszok és magyarok, majd a románokat az oroszok és magyarok, majd a magyarokat elfoglalják az oroszok
az ukránokat az orosz, román, magyar hármas oszatná fel, majd utána a románokat a magyarok és oroszok, majd a szlovákokat a magyarok és oroszok, majd a magyarokat elfoglalnák az oroszok...
OTP részvényesek ide!