Azért mert ez csak magyarország ügye (devizahitel kivezetés) 10000-nél kicsit más miatt estünk. Ebbe belelátnak az Otp-nél, hogy mi készül abba nem igazán láttak bele.....
Ti komolyan elhiszitek, hogy ennyi az egész?
Árfolyamgát kiszélesítve?
A bankok javaslata nagyobb segítség lett volna az embereknek (jóval nagyobb, és nem lehet másképp e), azt rogánék elvetik, és bedobnak egy sokkal lightosabb verziót?
Egyértelmű, hogy áprilisig húzni akarják esetleg áprilisban bedobni, hogy pontot tesznek a végére, ha maradhatnak...
Törölt felhasználó2013. 11. 04. 14:13
Előzmény:
törölt hozzászólás
azért az túlzás szerintem. 4798 és 4825 között van egy rés. Amikor ezt betölti akkor lesz megtorpanás
Mért adnának el a bennfentesek ha akkora üzlet lenne nekik az emelkedésben bízni? Átvitte a 200 napost jelenleg most mindenki elhiszi, hogy innen már csak fel. Azt zutty! S&p csúcson Dax csúcson innen már csak lefele vezet nekik inkább az út. Folyamatos bennfentes eladás ez jelent valamit, ők többet tudnak mint mi.
Sarpac nincs de én vagyok. :) Bennfentes eladások miatt én nem várom feljebb sőt lejjebb. Ők valamit tudnak nem véletlenül adogatják el. Egyik nap írtam ide, hogy azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy átvigyék a 200 naposon és mikor már mindenki elhiszi, hogy itt csak fell akkor zutty. S&P csúcson Dax csúcson innen csak lefele vezet az út lassan már. Mért adnának el bennfentesek, ha akkora üzlet lenne az emelkedésre játszani?
4590 -nél kerültem 0 -ra. Eddig az volt hogy bukóval zárni, most meg azon merengek mikor kéne a pluszt realizálni. Az 5000 kicsit messzinek tűnik még nekem, ha 4850ig elmegy ott már érdemes kiszálláson gondolkozni
OTP részvényesek ide!