"Seri" sose foglalkozott ilyenekkel-
Kritizáljál,ha nincs jobb dolgod
Inkább a nemzetközi hangulatot hozd be-
ami alatt gondolom Ázsiai Indexeket
ami némileg javul mihelyt közelebb ér az európai nyitáshoz- Pesszimista változat
törölve-
Tudtam, hogy nem vagy magyar. Az, hogy nem tudsz értelem szerinti épkézláb mondatot összerakni, nem vág össze a nemzetközi piacok értelmes megfigyelésével. És nem csak 1-2 nyelvtani hibáról van szó.
No végre meg műtettük a 2-t Befogadott
Lánycicát /tudatos állatgondozás/
20 Rongyot fizetünk /majd nem 4 OTP
rv vehetünk volna érte/
Mit gondoltok kaptunk számlát a Kastélyba lakó Dokitól NEM!!
Ez az még a régi Örökség folyománya!!!!!
Alsó hangon. /2 végén égessük a gyertyát/
még mindig- Illegitim szolgáltatások 100-za.
Vajon itt lesz-e Pénztárgép-
Nem hiszem, hogy magyarok túlnyitották volna magukat. Ebben a diktatúrás, államcsődös storyt készpénznek vevő külföldiek vannak többségben. USA-ban 1milla/hó kb. a zárási ütem, meg szerintem a Londoni Cityben és Frankfurtban is összejön még annyi. Január 3.-án, amikor 4 tőzsdenap után realizáltam a Tkom-os történelmi minimumon vett pakkom hasznát, hűűűű de okosnak képzeltem magam. 10.-én meg eladtam 4300-as OTP-met 4330-on, 3 hónap aranyeres kiülés után.
Banki old. közelítem meg a dolgot-
Tegnap USA Nagy Bankok megint -3% mínusz-
Ázsia Ebben követte lásd:
Bank of China:-1.4%
Tokió Bank Ind:-0.64%
Mind 2-tőn 2napos mínuszt hajtott végre a Piac
-Most Európán a sor,hogy megváltoztassa
a Trendet szvsz ennek meg is lesznek a
feltételei- /Most rajtunk a sor/
-A Dax +0.67%-kal Robog-
Kezdés az a szám amit Halis leírt utoljára-
+/- 30 pont mellett-
-Masírozunk- Juró is szépen javul-
Akkor sok sikert eböli tevékenység alatt-
Nem lehet tudni semmit, hogy a maradék shortot bukóval zárják-e a nagyok USA-ban, vagy most felbátorodtak és kivárnak. Nyílhatnak újak is, ez nagyon kiismerhetetlen.
Szerintem ennek az egésznek a vége úgyis kb 4200 körül lesz,addig csak felfelé korrekciók várhatók.
Ott majd eldől,hogy armageddon jön világvégével vagy folytatódó emelkedés.
Letörésre került a 4 700 Ft-os szint, ezzel a dupla tető alakzat nyakvonala alatt zárt a hazai bankpapír. Amennyiben ma sem sikerül visszakapaszkodni a szint fölé, az alakzati célárfolyam 4 450 Ft-ra mutat, ahol az 50 napos mozgóátlag is húzódik. A hosszabb távú emelkedő trendcsatorna felső trendvonala tehát ismét visszafordította, mely így megerősített ellenállásként funkcionál(trend)
OTP részvényesek ide!