Közlik velünk előre a fennálló állapotokat,
de akkor mikor érjük magunkat útól.
Mondjam azt,hogy helyrehozni nem egyszerű
2013 második fél évtől javulást hozhat.
Tényleg jó lenne, ha az a néhány igen szimpatikus, tárgyszerű és hozzáértő user visszatérne. Sok tanácsuk segített már a kereskedésben. Kibírva a topicra rátelepedő elmebeteget. Csak azt tudom tanácsolni ismételten-tán még néhányszor beírom-, amit magam is követek: nem olvasom a beírásait.
Nem érdekel mindent,de mindent csak
tovább hárítunk nem könnyű rá jönni.
Vagy úgy is mondhatom maga mögött hagyjuk a
sok megoldatlan problémát. -Ne haragudj "Mogyi" felhúzott
Törődnek is Ők a napi aktualitásokkal sehol!
Le kell nyugodnom és elolvasom mára én
kész vagyok. -Olyan kis porszem vagyok eme gépezetbe akkor is engem talál meg.
De,hát ez a Topik AKÁR VELEM V. NÉLKÜLEM
ÚGY IS FOG MENNI.mért kell velem kifogásolni.
-Már rendesen befűtöttek nekem mára.
///Megnézem mindjárt mit írtál///
Elkülönítés ez kinek hiányzik itt
mindenki vendég így v.úgy.
Én nem vagyok neki HITELES,csak maga
fajtája erről szól ez!!!
Akkor ki bomlaszt? ebből elég mára!
Hetes felbontáson nézve az eseményeket, a múlt héttel sikerült egy akasztott embert felrajzolnunk. Az álmoskönyvek szerint önmagában ez nem egy erős jelzés, de óvatosságra int. Ahhoz, hogy tényleg működjön, ezen a héten, ami ugye csak két kereskedési nap, egy szép piros gyertyát kellene felrajzoljunk. Magyarul ma egy magas kezdő ár 4150 körül (vagy a fölött), holnap ennél alacsonyabb záró 4120(30). A gyertya kanócai fent elérhetik a 4170-95, alul a 4095-4115 értéket.
Egyetlen elemző sem vitatja, hogy az árfolyam most egy emelkedő ékben mozog. Ennek az éknek a szavatossági ideje 6- napon belül lejár. Az árnak valamerre ki kell törnie.
Lehetőségek:
1, Felfelé tör ki. Ez esetben egy két héten belül el kell érje a 4500-as értéket. Nos döntse el mindenki magában mennyire reális ez az érték. Bekövetkezése akkor valószínűsíthető, ha az ár tartósan fölé megy a 4200-as szintnek.
2, Lefelé tör ki. A mostani ék alakzat jellemzően így szok befejeződni. Múlt héten akasztott embert rajzoltunk. A kitörés célára 3900 körül alakul. Ez eléggé elfogadható. Ha az ár tartósan alá megy 4100-nak akkor ez beteljesedettnek vehető.
Én 20%-ra teszem az első és 80%-ra a második eshetőség bekövetkeztét. A kitörés időpontját január első teljes hetére. Az ugye a 6. kereskedési nappal indul. No persze lehet, hogy már a héten kitör, de ez elég necces. Előtte még jó néhány órát, napot el kellene tölteni a 4180-90 szint környékén, és onnan kellene egy csökkenésnek indulnia.
Jó napot mindenkinek!
Tetszik amit Albinak üzentél.
Sokan már napok óta nincsenek, költik az Otin megkeresett pénzüket.
Testvérpár életét veszti, egyikük a pokolba jut, másik a menyországba.
Aki odafent van, engedélyt kap néhány hét után, hogy meglátogassa a bratyóját odalent.
Nem hitt a szemének.
Tengerpart, napsütés, gyönyörű lányok hatalmas keblekkel.
- Testvérem, ez nem pokol, ez édenkert.
- Válassz egy nőt magadnak, vidd el az egyik fabódéba, azt csinálsz vele amit akarsz.
Úgy is történik, azonban néhány perc múlva kirohan, és kiabálja messziről:
- Ennek a nőnek nincs @nája.
- Na látod. EZ a pokol.
----Mogyinak-----
-Itt terjeszted a saját egyed uralmadat,
mint irányító. -Kérlek az "Albert ide"
nevű Topikot szüntesd meg.
-Egyáltalán mért csinálsz ilyeneket aki
nem azonosul a Marxista ideológiáddal annak
itt van tessék kívül tágasabb.
-Ez már túlmegy minden színpadi bemutatáson!!!
-Tudod kivel szórakozzál!!!
Elnézést,de mér vesznek fel így soha se fogom
megérteni. -Én nem bántottam Őt.
-Írásom,ha nem tetszik neki sajnálom.
De még Topikot is nyit minden feltétel
nélkül ez az aljas dolog!!!
OTP részvényesek ide!