Egyedüli bajom, hogy remegést érzek vele az erőben. Ha teljesül a 4(c), akkor kiesünk az ék alakból. Az meg lefele kellene mutasson. Egyébként meg csinálni kellene egy ötödik hullámszakaszt. Az meg felfele irány. A kettőt nem tudom összeegyeztetni.
A tegnapi volt a negyedik olyan napom, ami az általános várakozással szemben teljesült. Egyszer meg is jegyeztem, hogy mit nem lehet azon a mozgáson érteni? Tök logikus.
No persze az el nem talált irányokat nem tudom megszámolni két kezemen se! :))
OK.
Szóval írtam éjjel, hogy szívem szerint (még tán Nyomi-Elliott szerint is) berajzolnék még egy huplit ebbe az ékbe, csak az időtávok nem stimmelnek. Ha viszont mégis megrajzolódik, akkor felmegyünk még 150 fölé is. Ma 2-3 között meg kellene ezt közelíteni. Ha ez jön be, akkor nagyon rábakunk a shortjainkkal, mert az a héten már le nem jön. A két ünnep közötti két nap pedig nem hiszem, hogy shortos lenne, bár időben oda esne a le.
Az igazi érdekesség akkor van, ha ebből az ékből felfelé törünk ki. Mondjuk annak útját nem látom.
Múltkor írtam, hogy mind a rajzok, mind az indikátorok alapján felfele kellene menni, egyedül a zsigereim tiltakoznak ellene. Beletörik a ceruzám, hogy egy normális le irányt tudjak rajzolni. Mentünk is fel 60 forintot az általam várthoz képest. Most abba törik bele a ceruzám, ha egy normális fel irányt kellene rajzolnom. A harmadik hupli még belefér 150-160-al, de aztán én nem látok felfele folytatást.
OTP részvényesek ide!