sztem pedig a shortosok zártak csak. mivelhogy fel-t remélnek a jövő héten...
Törölt felhasználó2012. 06. 15. 17:16
Előzmény:
törölt hozzászólás
"Kurvuljak el ha értem mi volt ez. "
Szerintem kb. arról van szó, hogy mindenki fél a hétfőtől, illetve a jövő héttől, heteken keresztül csak estünk és estünk. Ma eljött az "utolsó nap" és esésre koncentrált a "jónép", de az igazi "spekulánsok" széllel szembefordulva venne kezdtek, ebből valahogy jóhangulat alakult ki, majd megindult a tömeg az emelkedő irányba. Nem hiszem, hogy bármiféle fundás megfontolás lenne a háttérben, kicseszett pszichológia volt az egész. Persze lehet, hogy tévedek, mindenesetre én ezt a verziót tartottam esélyesnek. A mai ralli persze megágyazhat a jövő heti esésnek, erősen benne van a pakliban, de a kérdés az, hogy a belengetett G7-es találkozó miként fog hatni a piacokra. Szerintem a jövő hétre az lesz a mérvadó.
Jahm ! Mindenesetre ma jó napom volt, teljesült a legtitkosabb vágyam, hogy jól tudjak kiszállni (2 ilyen alkalom volt az elmúlt időszakban, de a nagyravágyásom elrontotta az üzletet, így elég feszültség gyűlt már össze bennem). Tisztára úgy érzem magam, mint aki elélvezett ! Még most sem hiszem el ezt a rallit !
OTP részvényesek ide!