Tegnap az egész EU bankszektort húzták felfelé otp-nek meg esze ágában sem volt vele menni. Ma viszont Eu bankszektor minuszos otp-t meg rángatják felfelé.
Ki érti ezt?
ritka az a részvény, ami osztalék után nem esik be, de mivel az OTP=mutyi, akár az is lehetne, hogy kilö
csak nem jövö héten
aki látott már mondjuk 10 részt a Barátok közt-böl, az tudja, hogy a megyek az utcán sztoriból ki lehet hozni 3 órás kesze-kusza semmit is, ha épp az írónak így van kedve
a június lesz szerintem ilyen viharos 2 nap görög saláta, 2 nap IMF paprikás, 1 nap EU adósságválság, 2 nap növekedésösztönzés
Már nagyon vártam...
Számomra egyértelműen ugyan az a helyzet, mint valamelyik nap, hogy Csányi bácsiék támogatják Otíliát amíg tudják.
Amikor meg amcsik kinyitnak, vége mindennek.
Megshortoltam megint.
Ne károgj már megint! Nem irigyellek, hogy ilyen pesszimista ember vagy! Bízni kell, mert ha negatív gondolatokat árasztasz magadból, akkor negatív dolgok is fognak veled történni. Mellesleg kit érdekel a mai nap! A jövő hét csütörtök reggel lesz a mérvadó számomra.
Pontosan ez a gusztustalan az egészben, hogy ezeket pánikokat a média generálja. Konkrétumot nem tudnak, de ha a takarítónő Brüsszelben kinyög egy ilyet, egyből rágyűlnek, mint légy a szarra. A válság legalább 50%-ban az ilyen meg az ehhez hasonló "elemző" cikkek miatt mélyül el. Gondolom pár nagyhalnak alapos érdeke, hogy fenntartsa a bizonytalanságot.
A piac meg olyan, hogy a rossz hírben egyetlen percig sem kételkedik, a jót meg nem hiszi el. Siralmas.
így van, mindig a bizonytalanság miatt vannak korai eladások is...
vegyük a mai napot...aki vett 3400 alatt a héten, az akár el is adhatná ma...de mi van, ha jön egy szép kedd, szerdán meg tartják az osztalék vevők és 3650 is lesz belőle+maga az osztalék...
az már 100 Ft helyett 300-350 Ft...de lehet jön egy csúnya kedd, majd szerdán csak azért nem adja el az ember mert osztalék, aztán kaja a 100 Ft oszalékot de a papír 3200 körül lesz...meg se érte az egész akkor...
OTP részvényesek ide!