Ez lenne a normális. De ha jön ismét egy nagybefektető, aki már novemberben elhatározta, hogy akkor jön ismét OTP-t venni, ha az két napig 4000 felett marad, akkor tökkmindegy, hogy mi a logikus, várható, mert itt egy vevő 2-4 milliárddal minden korrekciós várakozást áthúz (megvesz) és megyünk 4500 felé.
szerintem is több az esély arra, hogy pár napig akár 3900 alá is visszaesik, de aztán FEL! (Kivéve, ha jönnek a rossz hirek, meg egy rossz OTP gyorsjelentés.)
Egyenlőre nekem az jött be, hogy ha a sáv alja körül veszek, és a teteje előtt eldobom. Most pont a sáv tetőn vagyunk, ha 3900-4150-et nézzük, így vagy meg kell várjam, hogy átlendüljön a 4150-en, vagy visszamenjen 3900 körülre.
Kedves Sárpaca!
Mint TA tekintélyt kérdezlek.
Honnan szedi a Kövess ezt a durva esést?
Te súgtál neki, vagy ez nálad sincs benne a pakliban?
(Komolyan kérdem.)
a 3300 környékét én is irreálisnak tartom, de az irányban szerintem nem tévedett. Általában én sem hiszek Köves jóslataiban, de volt már olyan, hogy útólag jötte, rá hogy most jól tippelt.
Én longban vagyok, jövő hét elején eldöntöm, hogy kiszállok, vagy várok -e még.
Marhaság. Ez most - csak a TA kedvéért- nem fog már 3300 alá bekukkantani, (legfeljebb 3800-4000 közé). Ahhoz rengeteg rossz hirnek kell jönni Európából + a szabadságharc újra meghirdetésére is szükség lenne.
Valaki számolhatná, hogy a Kövess az elmúlt 3-4 hónapban hányszor tévedett, de szerintem a tévedési aránya közel 80%-os lehet már.
Köves jóslata:
"OTP - Az OTP részvény short pozíció felvételre 4120 értéken tökéletes. Célár: 3360 - 3227 érték (Én nem kereskedem OTP részvénnyel, ha short pozícióról van szó)"
Az általános felfele trend egyelőre áll mint a cövek, de egyre többen várnak korrekciót, úgyhogy nemsoká lesz is egy, érdemes vigyázni, stopszinteket lesni.
Reggel a DAX-ot érdemes nézegetni, nagyon együtt mozognak az OTP-vel.
Forgalmas napok vannak, a szokásos DT mozgások (reggel DT shortnyitási esés, este zárási felhúzás) fele/harmada csak a szokásosnak, nem igazán jelentenek jó belépőket/kiszállókat.
SC ugrások majd' mindennapra várhatóak, de egyre kisebb amplitúdóval, néha visszaesésekkel.
Az általános felfele trend egyelőre áll mint a cövek, de egyre többen várnak korrekciót, úgyhogy nemsoká lesz is egy, érdemes vigyázni, stopszinteket lesni.
Reggel a DAX-ot érdemes nézegetni, nagyon együtt mozognak az OTP-vel.
Forgalmas napok vannak, a szokásos DT mozgások (reggel DT shortnyitási esés, este zárási felhúzás) fele/harmada csak a szokásosnak, nem igazán jelentenek jó belépőket/kiszállókat.
SC ugrások majd' mindennapra várhatóak, de egyre kisebb amplitúdóval.
Mivel óvatos duhaj vagyok, ezért én úgy tippelek, hogy a hét elején 4200 környéke (esetleg a szokásos 100-200 forintos minikorrekciókkal) majd hét végére 4300, esetleg e feletti zárás.
ha nagyon optimista akarnék lenni, akkor viszont az 5K már abszolút célkeresztben van.
én kedden vettem még longra, ez eddig bejött, szerintem holnap vagy kedden el adom. Terveztem újabb long beszállót a jövő hétre, de szerintem most elég kockázatos, most azt mondom nem mernék újabb longgal beszállni.
Szeintem öjövö héten korrekció lesz.
OTP részvényesek ide!