Sziasztok. Lenne egy kérdésem, tekintettel arra, hogy nem régóta tőzsdézek , így alap kérdés lenne. Otp direktem van, és az lenne a kérdés hogy hol tudom átállítani a készletértékelést FIFO-ról LIFO-ra? Sajnos nem jöttem rá, hogy hol kell a készletértékelést átállítani... Köszi a választ előre is.
Jól néz ki!
Még hihetőbb lett volna, ha vastagabb vonalakat veszel fel és igy nem lenne feltünő, hogy nem mindenhol stimmelnek a vonalak. Igy ez marad egy marhaság.
Békés időben az a hadtest nyeri a diszszemlét, akinél a csizmák a legfényesebbek és a karok együtt lendülnek. Háborúban más kvalitások számitanak. (Háború=Válság). Ma egy közepes jó, vagy rosszhirnek százszor akkora hatása van az árfolyamalakulására mint a legmélyebb szakmai tudással elkészitett TA-nak. Még mindig a Világválság okozta hektikus mozgásokat tapasztaljuk.
".....Én -miközben értem, hogy mitől emelkedett idáig (é vártam is ,) meglepett, hgy január végével már itt tartunk. (Én csak februárra számitottam rá.)
Nem irtam viszont azt, hogy erről a szintről gyors emelkedést várok csak azt, hogy nem számitok erős korrekcióra. Szerintem akkor lesz FEL 5000 irányába, ha:
- görögök megegyeznek a magánhitelezőkkel,
- ezek után megkapják a 133 mlliárdot,
- portugál helyzetnem romlik,
- a többi dél európai országban a január végi állapotból sejteni lehet már,hogy megindultak a költségvetési konszolidáció irányába,
- ha a magyar IMF-EU tárgyalások előfeltételei teljesitettek, tárgyalás időpontja kitűzve. (kb. február 20.?)
- OTP gyorsjelentés nem okoz nagy csalódást (ugyancsak február közepe,)
De ha mindez összejönne február közepére, akkor szvsz megindul felfelé mint akit kilőttek 5000 fölé..."
Tehát jönnie kell ahhoz még jó hirnek, hogy ugyanilyen lendületesen menjünk tovább fel. Különben oldalazunk.
Én 3800 ig várom és utána fel, lassan beérik az IMF megállapodás is az meglöki egy darabig de csak egy időre de ez csak az én véleményem vannak itt nálam nagyobb fejek akik mindent el találnak legalább is aszt írják :)))
OTP részvényesek ide!