Sziasztok, egy kicsit kiestem a hétvégén, ezért felvilágosítana valaki, hogy most mik a hírek, mire lehet holnap számítani, stb. Most nem vagyok poziban, keresem a beszállót. Milyen szintekre érdemes figyelni, stb.
OTP direktben nem lehet LIFO megbízást adni. Én ezt úgy szoktam, ha több pakkom van, hogy megnézem az összes db számot, majd abbó kivonom azt amennyit elszeetnék adni a legrégebben vásárolt részvények közül. Erre a db számra adok egy irreálisan magas eladási megbízást arra a napra, ami úgysem teljesül, mivel ezeket kiveszi az eladható mennyiségek közül. Majd a maradék db számra megadom azt az eladási értéket amin el szeretném adni, és remélhetőleg ez teljeül. Másnap pedig a maradék db szám is visszakerül az eladhatók közé.
A TA-ban vannak lehetőségek, már csak azért is, mert annyian hisznek benne. De a lentebbihez hasonló komplex alakzatok használata az vudu, pláne ilyen környezetben.
Ha holnap Bernake belefingik egy véletlenül bekapcsolva hagyott mikrofonba és ezt a fél világ úgy hallja, hogy bubububuuuuuuy, azt semmiféle TA se fogja lekezelni. Márpedig most pontosan ilyen idők járnak.
OTP részvényesek ide!