lehet, hogy igazad van és visszamegy. Senki nem várja az állandó emelkedést, ezt már sokszor leírtuk. De amit tegnap is és mai beírkálsz, az nekem nem korrekt. Persze nem kell nekem megfelelni, az is biztos.:) Csak megint azt látom, hogy azért mert emelkedik, mi akik benne vagyunk, mi vagyunk az ostobák és a hülyék. Ez így nem kóser. Na mindegy...
EURO/HUF hetes sávaljhoz közelít, ez meghozhatja a forint ellen spekulálók kedvét, és elveheti az otpre spekulálókét.
Az EUR/HUF csúcs óta 10%-os erősödésen van túl, amíg az otp több mint 40% ez oda vissza rövid távon 50%-os haszon a rallykirálynak! Kérdés van-e még potenciál a nemzetközi piacok tetőzését látva? Szerintem már nem sok!
További jó kereskedést kívánok!
szvsz 60-son sávtető 180-200, alj 4000 ma. Viszont egy mai 300-hoz kell a Dax rakéta is, ezzel egyetértek. Erre most kevés esélyt látok, de messze még a nap vége. Tévedés joga minden hozzászólásomnál fenntartva ;)
egészséges figyelmeztetés soem árt ): nehogy már túlzásba essünk..hogy ma holnap 5000 elöbb szépen vissza kell mennie 3500 re...nemsokára 4000 sem lesz :)
Szerintem be fog jönni. Tegnap volt itt valahol 1 cikk, hogy milyen nagy diszkonttal forog az OTP. Ha rendeződik végre a görög/magyar ügy, meg fogják venni, és irány 5000 és még feljebb.
OTP részvényesek ide!