Jó kérdés. Én már eljutottam addig lélekben, hogy napi 40-50 Ft már jó, kis pénzzel, kis nyerő, de hát ilyen idők ezek. Nagyobb pénzzel be nem szállnék, ha zuhizunk, legyen aljáig. A leszúrások jók szoktak lenni, ha leszúrás marad (pl bekaptam sallert Jani beszéd délelőttjén!!)Aszondom, én figyelem Certit, Csipegetőt és egyéb nagy elemzőinket, és HA mint szurikáta keresve, nincs rossz hír német honlapokon sem, ich spreche Deutsch, akkor merek, fentiek szerint belevenni és rögtön visszadobni 45 Ft-ra feljebb. Pedig nem stílusom ez a gyors ugri-bugri. Te mit gondolsz?
Teljes mértékben megértelek, egész héten nem mertem visszaszállni az IMF vizsg.eredményközlés várakozásaim miatt. Erre nesze ma még a végtörlesztésre támogatás! Hidd el Miki, triplán fáj, hogy ide jutott Mo.! Dühi vagyok.Szerintem bölcs voltál, úgy meg pláne, ha még így is pluszos a hét! Örülök! Ennyit szenvedni ezért a kis pénzért, nem???
Megmondom őszintén én ma eladtam 3025-ön sajnos kicsit korán mind a 5300darabot még így is 70ezer mínuszba de nem bánom mer a héten már kerestem az Otpn összesen plusszal zártam .De én féltem ,hogy nagy öntés lesz .
Törölt felhasználó2011. 11. 24. 20:03
Az eddigi tippeket rögzítettem, ha valaki akar még ma tippelni, az írja meg itt. Következő tippelést szerintem dec. 15-én tartom. Aztán majd aki eltalálja, az lehet kap valami ajándékot :)).
OTP részvényesek ide!