Igen, Meg is lepett, hogy így fennmaradt. De jó az, ha még fel is megy ebből. De ha jól értem, inkább arra tennél, hogy nem fog tudni szembemenni már sokáig, hát igen. És minden negatív. Németeket is ütik már, usa indexek ijesztőek, az egy jó, amit visszanézve a délelőttbe láttam, hogy Kornél ki tudott mászni. Na még nézelődök.
De milyen vidáman mutat az az egy zöld sor! Nem látok extra hírt, mi a fenétől ment így el a Ft, csak Otihoz olvastam vmi szokásos semmisségi pereskedéssel fenyegetést, de az nem érdekes, gondolom, el sem vesztik. Még keresem..., rosszkedvű a hangulat, kiütöttek ma egy két embert, az lehet.
Sziasztok! Becsúsztam én is és elképedtem a Ft láttán. Extra hír okozta (nem néztem még jobban szét). Oti egész jól tartotta magát, a Bux meg pláne. Összességében jobbnak tűnik, mint ahogy a reggel 7 órás futik stb. mutatta.
azt esetleg nem tudod, hogy miért van az, hogy a linkelt oldalon a richterre és a telekomra középárfolyamot mutatnak, (azaz ugyanazt a számot vételin/eladásin) a molra és az otp-re pedig külön a vételit és külön az eladásit?
jó !
belátom tapasztaltabb vagy mint én. :-)) ha az elemzések, hasonlítások ilyen jól mennek biztos ki tudod következtetni a holnapi OTP árfolyam mozgást. megosztanád lennél kedves?
te most másról beszélsz, mint amit én leírtam...
te az árfolyamokról beszélsz én meg arról beszéltem, hogy bankot bankkal kell összehasonlítani, a daxot a buxhoz kell. ha esik az eu bankszektor, akkor az otp is esni fog, függetlenül attól, hogy a dax pluszban van... tovább nem is magyarázom, mert minek...
figyelj4 nekem az a véleményem egy értékpapír árfolyamot millió tényező befolyásol. ezk lehetnek pénzügyi- gazdasági- politikai tényezők. Ezen felül más számunkra nem ismert, vagy csak utólag megismert információk. senki nem tudja megjósolni a jövendő árfolyamingadozást. napira gondolok, nem közép vagy hosszútávra.
Hosszútávon és középtávon is én speciál azt vélelmezem az árfolyamok csökkenő tendenciát fognak mutatni.
OTP részvényesek ide!