asszem tegnap volt a híradóban... meg az indexen... Biztos nem itt olvastam, meg nem a kisujjamból szoptam, mert én tegnap napközben még úgy gondoltam, illetve itt azt olvastam, hogy egyenesen a manyup pénzekből fizették...
de ha más is leírta itt, akkor csak volt valahol, az fejemen kívül :)
Én ha tehetném az egész jelenlegi politikai elitet elküldeném dolgozni a magánszférába, mindenkit, akinek bármi köze volt, vagy bármilyen pozíciót töltött be az utóbbi 20 évhez/ben, pártállástól függetlenül... találjanak ott megélhetést. A vezetést pedig átadnám olyanoknak, akik nem megélhetésből akarnak politizálni, akik ingyér is vállalják a vezetést, és nem vettek részt semmilyen mutyiban/privatizációban, illetve olyan szakértőket keresnék, akiknek az elmúlt 20 évre vonatkozó meglátásuk, jóslatuk, tevékenységük kiállta az idők próbáját.
Köszi, hogy megnézted. Az advanced chartot szoktam figyelni. Valszeg akkor egy temporary probléma, csak megijedtem, hogy a cégünk IT-ja csinált valamit. :)
egyetértünk... az elmúlt évek nem szóltak másról, csak arról, hogy minden szar, ami balról jön, és le kell zúzni, vissza kell csinálni... jah, és nem utolsó sorban arról, hogy 2-3 havonta Orbán kiállt a nép elé, és azt mondta, hogy bármikor készek átvenni a kormányzást, és kész forgatókönyve van (azt az időszakot kivéve, amikor télleg nagy szar volt, nem lehet tudni, hogy lesz e csőd, mert akkor annyira nem akarta). Aztán mikor megkapták a stafétát, akkor kiderült, hogy annyira még sincs felkészülve a társaság...
nem egészen értelek? Miért lenne bizalmas infó, hogy a maradék IMF pénzt hívták le a Mol megvételéhez? Nem ezt lehet olvasni tegnap óta? Itt se csak én írtam le... vagy valamit benéztem volna?
nem azonosítom, csak egyformán kártékonynak tartom. ahogy a jelenlegi teljes pártstruktúrát. LMP-n kívül többszörösen lejáratódott mind, ő róluk viszont semmit se tudni egyelőre.
Szeretném ha értenéd. A gyűlölködéssel való játszadozás nem az utsó választáson kezdődött. hanem amikor először elhangzott az a fideszes mondat, hogy az MSzP hazaáruló..ilyen egy tisztességes országban nem fordulhat elő. És az sem, hogy két része van az országnak. A jók a Fideszre, a rosszak az MSzp-re szavaznak..itt dőlt el minden. Innentől kezdve már csak nagy adokkapok, az Mszp belement ebbe, a helyett hogy bátran kormányzott volna semmi mással nem foglalkozott, mint a küzdelemmel és a mindenáron való hatalommegtartással. és persze a zsírosbödőn ürítésével. Nevettető, ahogy számonkérik itt rajtuk a reformokat, a Fidesz egyetlen reformjellegű törekvést nem támogatott. Csak a nyakukon lihegett. Meg is látszik a mostani kapkodásból, h a harcon kívül semmi más nem volt fontos az elmúlt 8 évben. Ha egy kicsit hagyták volna békében az Mszp kormányt, lehet, h nem itt tartanánk. Tudom, hogy ezt nehéz érzelmekkel telitve érteni és elismerni, de mégis így van. Ezért mondom azt, hogy mindkét oldal lejáratódott, akik még mindig hisznek nekik, azok szerencsétlen megvezetett zombik.És tudattalanul táplálják a fekáliáképződést..
én nem akarok itt politizálni, senkit meg nem bántani, de marha idegesítő, amikor valaki gyűlöletről beszél, aztán minden mondatban leírja az esküdt ellensé (Orbán) nevét, mintha ő tehetne a gazdaság állapotáról. haggyuk.
Szelektíve olvasol, mint minden elvtársad. A baloldalt is bírálom, nem is kicsit. Persze narancsos szemüvegen minden másként látszik..irigyellek. Minden egyszerű és tiszta. Fekete-fehér, jók-rosszak..Mi tisztafejűek meg csak őrlődünk, aggódunk. Nekünk sokkal nehezebb.
"Sajnállak Téged és mindenkit, akit meg tudott fogni ez a 10 éve tartó uszító és megosztó orbánizmus."
érdekes ezek a mondat, mert a számból vetted ki. csak az a szar, hogy én a hibák mellett látom a pozitív lépéseket, amelyeket senki nem lépett meg gazdasági téren és látom az elmúlt évek gazdasági hibáit is, amit most kell korrigálni.
csak mi nem is erről beszélünk, hanem orbánizmusről meg f@szom tudja miről, amikor a gazdasági lépéseket kéne összehasonlítani az elmúlt 8 év gazdasági irracionális lépéseivel.
te erre nem vagy hajlandó, csak orbánozol itt egy fél órája.
gazdasági lépésekről beszéljünk, ne árnyékokról.
beszéljünk az autópályaépítés árairól, a privatizációról, államadósságról, költségvetési hiányról, gazdasági növekedésről. nem kéne itt mondatonként órbánozni. na mindegy. falnak beszélek de mindegy
OTP részvényesek ide!