oké: akkor csak 2 kérdésem maradt: 1) mekkora hányadig kéne állami kézben lenni ezeknek a cégeknek ? 2) milyen áron ?? Na főleg ez utóbbi, ami nagyon gáz, és még nemigen feszegetik...
Nekem alapvetően tetszik a kivásárlás. A Mol egy fontos stratégiai cég, legyen magyar kézben. Az állam nem gazda hanem részvényes lett. Szerintem jobb ez így mint a szurgut volt.
Törölt felhasználó2011. 05. 25. 12:39
Jól látom hogy közel 10 perce nem volt kötés?
Törölt felhasználó2011. 05. 25. 12:30
Ki kéne zárni a kereskedésből azokat akik 1-2 darabbal lent akarják tartani!Ez a méreg nem a ciánkáli.
ami nekem ebből kiderül, az az, hogy a fő gond a vásárlóerő-paritással van... gondolom rohadt versenyképesek akarunk lenni, vagy mi a fene.... Nem tudom mi lehet a megoldás,..de egyben biztos vagyok, nem az államosítás. Én a magyar államban nem hiszek, sajna,...abban meg végképp nem, hogy jó gazda lenne... (a multikat persze korlátozni kell, de a gáz árában ezek szerint nem a multik a ludasak)....
Törölt felhasználó2011. 05. 25. 12:23
Előzmény:
törölt hozzászólás
Én már tuti nem dobom el.Megvárom az én időmet.Ha egy hét, ha kettő, mostmár ott marad!
Törölt felhasználó2011. 05. 25. 12:19
Előzmény:
törölt hozzászólás
nem, mindössze 1K volt, de 580-ról ment a short (jutalék 2X0,3, meg vmi tranzakciós díj 2X a hatidős láb után)...
ja kérem..., beszélni, meg csinálni, az már nem ugyanaz !!! csak nem értem, a Zemberek ezt hogy a susnyásba nem látják ??? Tényleg műveltségi cenzushoz kötném a választójogot....
OTP részvényesek ide!