Újabb megmentésnek örülhetünk.
A Magyar Szabadalmi Hivatal 2011. január elsejétől új névvel működik: Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala
A csapásirányt ez is mutatja, ami a megmentéseket illeti.
Egészségügy nyugdíj, devizahitelesek stb . után újabb eredmény.
Nem elég, hogy a fontosabb nyelveken a szabadalom az patent , és nem egyezik a magyarral, mi még ezt is tudjuk magasztosabbá tenni.
A gazdaságért így már nem kell többé aggódni, jön a magyar csoda.
Törölt felhasználó2011. 02. 21. 07:35
ilyenkor szerintem az arany certifikát a jó .... megy az arany ezerrel fel felé
Törölt felhasználó2011. 02. 21. 07:20
Nem sok biztató jel mutatkozik a grafikonon, a 20 napos mozgóátlagon nem volt képes átlépni a múlt heti korrekció során. Az 5750-5800 forintnál lévő ellenállási szint továbbra áll, amíg nem lép át rajta vételekben nem érdemes gondolkodni. Csökkenés során támasz 5700, illetve 5600 forintnál.
Törölt felhasználó2011. 02. 21. 06:17
Ma még a gépet is kár bekapcsolni !!!
Kis forgalom DT ingadozás!
Az én stratégiám hogy alpjában véve bull piac van (sajnos nálunk nem feltétlen), de az OTP emelkedő trend csatiban, egy erősebb korrekcióban veszek bele 5450-5500 körül, he eddig nem jön le akkor pedig felejtős, van sok más lehetőség is a piacon.
A különböző nyílt fórumokon olvasható elemzésekkel nem lehet sokra menni.
Egy-egy lehetőséget villantanak fel klasszikus eszközökkel.
Az eredményességhez kell egy kis egyéni, a közismerttől picit eltérő (de eredményes) stratégia, valamint vasfegyelem is.
Aki erre nem képes, jobb ha az OTP-be helyezi a pénzét 5-6%-os kamatra.
Hát nem egy Egon-féle elemző, otit csak a 200 naposnál vennék de az egyenlőre elérhetetlennek tűnik, talán 5450-nél megéri még beszállni egy swingre március elejéig.
A 6000-es szintről indult meg a korrekció az OTP piacán. Egyelőre a napos emelkedő trend nem tört meg, így itt is célszerű a korrekciót kihasználva keresni a vételi lehetőségeket. Támasz-szint továbbra is az 5500-5450-as sáv. Itt találjuk a 45 napos mozgóátlagot, a bollinger alsó szalagot, és az előző mélypontot. A szintek alatt pedig a 200 napos mozgóátlag lehet támasz 5300-on. Az 5500-as szint felett vételekben gondolkodom. A napos emelkedő trend kimerülésére az 5500-as szint alatt kapunk egyértelmű jelet. Itt viszont a 200 napos szint közelsége inthet óvatosságra, így az 5500-as szint alatt eladási pozíciókban gondolkodom, de csak rövid távon a 200 napos mozgóátlag szintjét célárként figyelembe véve.
Órás grafikonon egy emelkedő háromszöget láthatunk, melynek felső ellenállás-szintje az 5750-5800-as sáv. A fenti ellenállás áttörése vételi jel. Ezt rövid időtávon 5-15 perces grafikonon kialakuló trendek szerint tartom jól kereskedhetőnek. Ha mégis órás grafikon szerint kereskedjük a kitörést, akkor az 5660-as szint fölött nem fogunk találni megbízható támaszt, és jó stop elhelyezési pontot.
Te szerencsétlen egyenes vonal... én már akkor itt fórumoztam, és értelmes! kijelentésekkel töltöttem meg a topikot, amikor még Te azt sem tudtad, hogy van ilyen topik.
Mivel az utóbbi 1,5 évben bődületes mértékben csökkent ennek a topiknak a szinvonala, nem olvasom, nem írok ide, most is csak a régi fórumtárs miatt írtam, nem miattad, nehogy azt hidd.
OTP részvényesek ide!