Hopp, idetolták Center bácsit. 1990 -es választás volt az első szabad legitim választás! Aztán a legitim szabad kormány rögtön 4 év alatt elherdálta annak a nemzeti vagyonnak a felét, amit az elnyomott nép össze dolgozott . Szabadon , büszkén, legitimen elkúrta, A maradék elkúrásán a következő 16 évben testvériesen osztoztak a legitim szabad kormányok. Most már semmink sincs, de legitimek és szabadok vagyunk, főként ami a sajtónkat és a nyugdíj feletti rendelkezésünket illeti. Éljen, Éljen, Éljen.
Miért aki annyira akart akkor választani, az elment és válogathatott a Hazafias Népfront jelöltjei közül. Túl sok jelentősége nem volt. Kádárnak nem volt sok lehetősége, kihozta a rendszerből a maximumot. Gondolom azt Te sem vártad tőle, hogy majd hadat üzen a Szovjetuniónak, mint Horthy. Végül is neked mi a bajod a komcsikkal? És a komcsik alatt kikre gondolsz?
center, Te egy igen megkeseredett ember vagy! Nagyon eqrhattad az életedet, és most sikerült bűnbakra találnod a komcsikban. Van aki a zsidókra fogja, van aki a cigányokra, van aki a főnökére, van aki a feleségére. Te a komcsikra. Pedig abba a szarba amiben most vagy csakis magadnak köszönheted. Nekem lökheted a sódert, én és még sokan mások is, jól megéltünk a rendszerváltás elött is, és utána is úgy, hogy nagyívben szartunk a politikára, és inkább a tanulással és a munkával foglalkoztunk. Te az a fajta ember vagy, aki mindig fog találni valamit, vagy valakit amivel majd fedezheti lusta, és buta mivoltát. Ne keseredj azért el, van kiút. Kezdj el tanulni és dolgozni, és ne mérgelődj már annyit, hisz Karácson van. Kellemes Ünnepeket!
Egyre inkább úgy tudom elképzelni, hogy Center bácsit a jó ápolók néha oda tolják a gép elé , ő függetlenül a témától bepötyögi hogy " komcsi IDIÓTA paraszt " esetleg , ha nem tolják el időben akkor még azt is , hogy "Mobiusindex == makkosmaria == almalka16==sinusx == Győzike...
HITELESSÉG= NULLA!!!!!!!!"
Aztán még motyog egy kicsit, és elalszik.
OTP részvényesek ide!