Szerintem a shortról sincs fogalmad, nézz utána, nem mindegy hogy tanya a Bakonyban vagy banya a takonyban...:)Shortzárással felvinni szokták nem le az árfolyamot...
Szerintem a shortról sincs fogalmad, nézz utána, nem mindegy hogy tanya a Bakonyban vagy banya a takonyban...:)Shortzárással felvinni szokták nem le az árfolyamot...
shortal nem fel hanem le szokták nyomni!
short zárással esetleg felrántják,de ez nem annak a jele hogy esést vár a piac. a nagy esést várásban nem szokták egymást felfele kergetni a menekülő short zárók!
"A kérdést fordítva kell feltenni! Miért csinálták az emelkedést?"
Teljesen rendben van ami történik :) Az "adat" meg... már egyszer írtam, hogy az nem minden. Persze nem szabad figyelmen kívül hagyni, de a piac felülbírálhatja.
Lehetséges folytatás I. :
első nekifutásra a sávkereskedők kipucolása van napirenden, ezt követi a trendesek longolódása. Ha ez megvan jön a korrekciós zakó, ez kirázza őket mínuszban, így mindkét félnek búcsút intünk. Majd mehetünk ismét fel. (ezt nem a napi ide-oda lötyögésre írom).
már nagyon jutalom sem jár, csak a felsőbb vezetőknek, spórolás címen. és a legtöbb közalkalmazott ilyen 80 ezreket keres, ha nincs diplomája. ha meg van, akkor sokkal kevesebbet keres, mint a verseny sz-ban.
egyetértek... a csládban nálunk is van, aki a közszférában dolgozik, és bizony elég sokat. vagy szerinted nem kellenek a tanárok, orvosok, egyéb emberek, akik az államot közel hozzák hozzád? mennyivel van pl több értelme a városkép fejlesztésének akkor pl?
Ne keverd a jól fizetett semmit tevő köztisztviselőt az éhbéren melózó közalkalmazottal!
A köztisztviselőknek jár mindenféle juttatás pl jutalom a ka. szférában egyáltalán nem jellemző! A kettő dolog még ha közszféra mind2!
Na igen a 14 havi és a többi görög módra,
és te ismered a közszféra munkáját?
Te akkor nem tevékenykedel mindkét oldalon.
Szerinted 5 %-a dolgozik (nem viccesen) a 700-800K közszférának?:):):). Ne haragudj komolytalan.
OTP részvényesek ide!