Ha bejelentik x cég esetleges csődjét az árfolyam esik 50-70%ot... ha másnap azt mondják, hogy a csőd kizárt, akkor az árfolyam esni fog még 20-30%ot? ne nevettessük ki magunkat.
Ez lehet hülye példa, de most erre futotta...
A forint erősödni fog nagyon és az OTP is minimum 6-7%os pluszban lesz.... Kit érdekel a forgalom? az már a múlt a 72 milliárd. Ha nem is nagy forgalommal de emelkedni fog az ár..... tuti 5000 felett lesz.
és ezt még kőbe is merném vésetni...
Tudjuk, hogy működik, de miért pont a kisbüfiktől?
Miért nem a konkurens nagyoktól? (Erste, Unicredit)
Viktor megmondta, hogy ilyen magyar cégekre van szükség az országban, mint az OTP, és a MOL.
Ezeket kell államilag támogatni, az értéküket az egekbe tornázni, és hagyni azokat terjeszkedni.
Hány magyar vállalat terjeszkedett már eddig külföldre?
Marinéniéknek kell a pénz a fogyasztásra!!!!
Nem bántani őket !!!!! :::)))
Ha hazudtak akkor azért,ha hem akkor meg azért...Nem gondolod,hogy azok a befektetők akik pénteken szórták a papírt,majd hétfőn mosolyogva visszajönnek...72 milliárd forgalom volt pénteken. :)))
Törölt felhasználó2010. 06. 05. 19:16
Kicsit furcsállom, hogy Orbány nem nyilatkozott semmit se, legalábbis én nem tok róla... Vastaps a fityesznek...
Nem viccelek. Ez a tőzsde. Így szokták elvenni a felelőtlen tőkeáttétes kisbüfik pénzét.
És így döntötték be a spekulánsok az usa tőzsdéket 2008. októberében. Azaz a banki kongresszusi csomag 2. szavazása előtt full longba álltak a spekik teljes tőkeáttéttel. Megszavazta a kongresszus a csomagot, de a tőzsdék estek, hisz az volt a trend. És a kényszerlikvidálások csináltak óriási leszúrásokat.
Otp-nél sem, elfelejteni, mi is a főtrend. Ha kedden lenne 5000 Ft felett az árfolyam, akkor eladni inkább, mint venni.
"European Commission President Jose Manuel Barroso this week REBUFFED Orban, urging him to continue fiscal consolidation. "
J. Baroso RÁBÜFIZETT Orbánra, hogy folytassa a pénzügyek megszilárdítását
Baj van de csökkentenék az adókat.
Ezt már én sem értem vagy még sincs baj?
Inkább ezerszer a tánckart támogatom mint orsós,német,jogán,sovány,kósza,szájtátó, jókorni csapatot.
Remélem csak viccelsz, hogy az optimista gondolkodású, hosszútávú befektetői honfitársaidat így szeretnéd megleckéztetni, és örülni veszteségeiknek.
Elég baj lehet az emberkéknek, ha ilyen helyzetbe hozta két tökéletlen s.ggfej.
OTP részvényesek ide!