ezek a fideszes hülyegyerekek mindig saját farkukba harapnak, csak mi szívjuk meg az utóhatást. beismerni meg gyávák hogy nincs más út, inkább kozmetikáznak. így dolcsi lassan 250. a fiúk ezt el is intézik nekünk.
csábító magasságokba engedték fel!, de utána megint leöntik ?
Törölt felhasználó2010. 06. 04. 11:31
Csődkockázatok a régióban - Sajnos leszakadtunk
2010.06.04 11:25
Az utóbbi napokban kezdett elszakadni a magyar országkockázat megítélése a régió általános megítélésétől és ez a kedvezőtlen mozgás tegnap jelentősen fokozódott. Mindez oda vezetett, hogy térségünkben a lettországi után a második helyre ugrott a magyar csődkockázat piaci árazása, hajszálnyira ismét megelőzve a románokat. Görögországgal nem érdemes egy lapon említeni minket - egyelőre.
na mit fog nyalatkozni szerintetek vargáné kósa eleonóra?ha a bejelentése ilyesztő lesz, hétfőn euró 300 ha mégsem olyan rossz akkor meg minek volt a felhajtás
Szerintem, bár én emelkedésben vagyok érdekelt, nincs akkora pánik mint amekkorára a tegnapi nap és a ma reggel utalt. Görögország problémájakor az egész világ esett, mert megijedtek hogy az adósságválság továbbgyűrűzhet a többi országra. Ilyenről eddig itt még nem volt szó. Ha mindenki a világban komolyan gondolná a magyar csődöt, akkor nem itt lennénk hanem limites esésben, illetve a az amcsi futik sem lennének pluszban. Jó hogy a magyar piac fing a világban, de a görög is az, mégis mekkora galibát okozott. Persze sok egyéb is közrejátszott akkor, de a különbséga két helyzet között azért szembeötlő.
OTP részvényesek ide!