+ mutyi faktor. pl. tegnap szerintem valakik nagyon nem akarták, hogy letérjen az emelkedő pályáról. és volt is egy raklap pénzük hogy ne is térjen. ( ugyebár nagyon közel voltunk a TA-s bedőlési szinthez )
Amíg a futik zöldek és semmi negatívat nem hallunk, addig minek paráztatni? Tegnap is a piros futira emelkedtünk. De egyetértek azzal, hogy a kereskedés már rég nem fundamentális alapokon van, hanem pszichológiai. Illetve a nagykutyák játékai lettünk...Hogy éppen kifogod a trendet az néha csak a vak szerencse műve...
Mondjuk annyiban inkorrekt volt a megjegyzésem, hogy igazán korrekt, manipuláció mentes híreket nem igazán lehet olvasni gazdasággal, tőzsdével kapcsolatban. Egy minimális Usa esés hol zuhanásnak, szakadásnak, hol pedig enyhe, jelentéktelen esésnek van beállítva. Gondolom, ahogy a megrendelőkívánja.
Persze, a pf azért dobogós.
off.
elég sok amcsival dolgoztam együtt. nem mondtam hogy hülyék, az üzlethez nagyon is jól értenek. de tudásanyaguk /s itt csak részben értem a lexikai tudast/ meg sem közeliti a magyart, vagy inkább európait. s ezt tapasztalatbol mondom.
off
sztem október óta a magyar tőzsde sem igazán fundamentális alapon elemezhető, vagy értékelhető. sokkal nagyobb lett a pszichológiai részarány a kereskedésben...sztem
Hagyjuk már ezt, hogy az amcsik ilyen meg olyan hülyék. Ha hülyét akarsz látni, közelebb keresgélj. Pont a matematika, és a műsszaki tudományok azok amiket igen magas szinten művelnek (MIT, Stanford, Princeton, stb; remélem mond valamit). Nem nálunk gyártják a processzorok negy részét, de még csak műholdat sem lőttünk fel. Bírom, hogy az amcsikat nagyképűen lehülyézzük, és meg nem értett sértődött zseni módjára próbálunk az óriási nemzeti öntudatunkkal és felsőbbrendűségünkkel megoldani gazdasági és társadalmi problémákat. Elég nagy baj, hogy ezt belénk nevelik, és a magyar oktatásban a humán tárgyak mindenekelőtti hangsúlyozása kap teret. Az eddigi oktatási minisztereink mind széplelkű bölcsészek voltak. Meg is lett az eredménye. Bocs az OFF-ért.
Az a kérdés, most meddig csorgunk. a 15 percesem eladást mutat, ha ez így megy tovább, zár a 30 perces Macd-n a kék meg a piros, és ha usa is le nyit, akkor az órást is eladásba lökheti, akkor meg mára lemondhatunk a rally-ról.
OTP részvényesek ide!