jaja...2690 környékén lehet ki kellett volna szállni...
Törölt felhasználó2009. 04. 29. 15:10
14.32-es hír: óriási bajban az USA
14.43-as hír: Rá se hederít a rossz hírekre az USA.
Hát, eddig a pánikkeltés nem jött be. A következő hír bulvár címe mi lesz?
Eddig a címei és a tartalma alapján egyaránt a napi.hu-t tartottam gazdasági búlvár újságnak, de lehet, új bajnokot kell avatni...
Mert szerintem a két megjelent adat nem tragikus, mint ahogy a sertés pestis is enyhén szólva túlreagált, legallább is a jelen fázisban. Mondjuk a mexikói megbetegedések alapján a mortalitás (kb 5%) mondjuk nem kicsi.
HAHA :-)
nem találom biztos valami rejtett menü F1+CTRL+SHIFT+J (?)
Sniper.: nincs TA, momentán pshichésen kell leküzdenem magam, ugyanis az idnikátor azt mondja, a forumon mindenki más azt, az eredmények még jobban összezavarnak, pshichésen instabil vagyok ahoz hogy bármit is mondjak;
H0.: hipotézisem szerint dúrván tulvett a piac, ezért esnie kell, de ennek számos tény (napos 15 mozgóátlag, emelkedő aljak, stb) ellentmond;
2720-at még mindíg nem vittük át, én e fölött látnék egy jó beszállót akár agresszíven 2750-en pozició egy részésvel, akár egy 2700-es visszatesztben;
Momentán nagyon közel vagyunk a korábbi ellenáláshoz ami szerintem 2670 - 2720 közötti 50 Forintos szürke zóna (sáv); A történethez és az igazsághoz
hozzátartozik, hogy én tegnap 580-on kiszortam a csomagomat, (valóban korán) és hibásan;
Lefelé az emelkedő mélypontokat összekötve kapunk egy egyenest, ami most 2600 környékén van, itt lehet
megkockáztatni egy long beszállót (dt) én ezt látom neuralgikus pontnak;
de ezek csak feltételezések, és mint mondtam pshichés álapotomtól erősen befolyásolt megállapítások; tehát ajánlom a többiek véleményének olvasgatását is;
ÉN NEM FEEEEEELveres vagyok!
nevvaltozasomat mar kezdemenyeztem. kb. egy honap. addig meg szenvedek.....ovodas korom ota nem gondoltam hogy a nevem miatt szivatnak!
pont a féktelen pénznyomatás miatt hamarosan nagyobb lesz az inflációjuk... ami meg ugye nem a rv. piacnak kedvez... hamarosan eljön az az idő is, amikor az infláció miatt agóddnak majd...
ez az otp lufi ez eléggé buta szöveg.
mellesleg, mindenki ugy lelkesedik ahogy akar. en pl amikor buktam oktoberben egy autot szinten nem erzelemtol mentesen buktam! vagy szted ugy kellett volna?
az amcsik hulyek.
dolgoztam regebben egy bankban, ott volt egy kollegam aki usaban erettsigizett, aztan visszajott magyarorszagra.
beszelgettunk pl. matekrol /hogy milyen is az amerikai oktatas/ s amikor szogfuggvenyekrol beszeltem neki, megkerdezte mi az, mert kint az ilyen nem erettsegi anyag! hm....
OTP részvényesek ide!