Én nem is tallgatom hogy,hogy fel vagy le rövidtávon hisz a találgatásnak semmi értelme, már leírtam az előbb mért. A kérdésedre válaszolva igen én hosszútávú befektető vagyok hoszabb mint gondolnád ( 1-3 év )Vitatkoznák azzal hogy ide csak spekulánsok járna hisz nagyon sokan nem nagyon nyilatkoznak itt meg és ők nem biztos hogy spekik sőt biztos hogy ők ne i -be ugrálósak .Azok viszont akik itt ki-be ugrálósat játszonak megint csak nem spekik ők csak ügyeskedő szerencsevadászok.Egy jó spekuláns mindíg figyelembe veszi a lehetőségeket és mindíg a legvalószínűbre spekulál. Az itt magukat spekulánsnak gondoló emberek viszont csak azt nézik a másik mit csinál és az után mennek ,plussz azt gondolják akkor jó speki valaki ha mindennap kereskedik ,pedig ez nincs így .TISZTELT A KIVÉTELNEK (bár nem sokat ismertem meg itt
Gondolom a cikk írója az elemzést a csüt-pénteki napokra alapozva írta, ugye ez a hétfőre való prognozis, nem a mostani adatok alapján írhatta... szvsz.... azért a nagy kiugrásból én sem szívesen maradnék ki....
Nézd azért gondolom hogy ősszel lessz egy nagyobb korrekció mert a tőzsdéken az év 3. negyede mindíg a leggyengébb időszak,tudom ez nem túl meggyőző érv de én igy gondolom. Ha korrekció nnem lenne ősszel ,akkor sem gondolom hogy most pár hónapig határozott emelkedés bekövetkezne,semmi esély rá uborkazezonba. Előttem írta valaki hogy akár az 1800-as szintre is benézhetünk majd ,én is azt gondolom csak nem mertem beírni az előbb mert mindjárt nekem esnek az optimisták tábaraiból.
OTP részvényesek ide!