ha itt mindenki 1 evesn tuli idotartamban gondolkodna,akkor nem talalgatnank h. ma fel v. le,hanem ra se neznenk..de szerintem itt mindneki spekulans.te talan hosszutavu befekteto vagy??
"Az OTP nem bírt a 2700-as árfolyammal, de az indexhez hasonlóan közel maradt hozzá. A mai napra ismét benézheti kicsit 2600 alá, onnan azonban - a szokott forgatókönyv szerint - jöhet az emelkedés. Figyeljük a papírt, mert nagyon megnőtt benne a forgalom, az árfolyam kicsiket tesztel vissza, mintha masszív vevői lennének a papírnak, akik egyelőre nem akarják kivenni az ajánlati könyveket! "
Nagyjából én is így látom a jövőt, de szerintem még 1800-ig is lenézhetünk. Kedvező nyugat hatására sem tudunk (tunk) 2650 fölé emelkedni, a nagy vevő hianyzik, a spekik és kisbüfik pedig nem bíznak a 2700 fölé emelkedésben. Magyarán szólva nincs aki felhajtsa az árfolyamot. A gazdasági környezet sem ad bizakodásra okot. szvsz az irány adott: le
Igy csak az a kérdés merül fel bennem hogy 1-6 honapra tözsdézgetni mi értelme hisz profit nem igen lessz rajta mert amit ma megkeresel holnap elveszted (de ha nem hiszed csak próbálgasd)Erre van egy mondás " Ha valaki nem tanul mások hibáiból ,saját magának is át kell élni azt"
Akkor figyelj mondom az irányt :pár hét egyhejbe toporgás (2400-2600 sávba) utánna beeshetünk kb .(2150-2350 sávba), majd nyár végén visszanézünk (2600-az szintig de csak azért hogy Ősszel onnan lehessen egy korrekciót beindítani ugy 2050-2100 as szintig ,és utánna lehet számítani komolyabb emelkedésre.Ennyi nagy vonalakba
OTP részvényesek ide!