Jó ez a mai kép, napon belül 5 % emelkedés (eddig), és 15 percel ezelőttig akkora a forgalom, mint tegnap egész nap. Csinált egy uj, magasabb lokális aljat, ugyhogy én a magam részéről némileg optimistán szemlélem a hetet.
vannak jó szándékú, gondolkodó emberek, akik tévednek (pl. én sokat)....és vannak egyszerű és rafinált befolyásolni próbáló alakok, egyre több...és vannak "nem túl okosak", vagy legalábbis így látszik.
egy ilyen fórum életveszély...
nem is ez a problema
hanem hogy nem tenyzeru amit mondasz
1 nem vesztettem el minden penzem de ha igy lenne sem lenne semmi kozod hozza
2. nem osztom az eszt csak irok ugyanugy hozzaszolasokat mint masok is, bar igaz hogy nekem meg masoknak is inkabb az volt a velemenyunk hogy pont te osztod az eszt
3. megmondtad hogy esni fog? na ne legyel mar vicces... azt mondtad zaroban +15%-on fog kiakadni
most visszakereshetnem hogy bebizonyitsam de nem vagyok ilyen bizonyitgatos fajta a kozosseg emlekeiben ugyis elnek mindkettonk szavai aztan majd az utokor megiteli
vagy nem
4. nem az szamit hogy igaza volt egyebkent vagy sem hanem hogy primitiv modon fejezte ki magat egy viszonylag kulturalt kozosegben es igy nem idevalo lenne, tolemmikor lattal olyasmit pl hogy ilyen hangnemben beszelek valakivel?... koltoi a kerdes nem fontos ra valaszolni
nemnem
tevedes
en egy okor vagyok es nullas tozsdeguru legalabis jonasjozsef nevu alak szerint
a portfolio moderalasarol meg ez mindent elmond, ha ilyet nyugodtan lehet es nem jar erte kizaras akkor mit varsz olyan bagatel ugyektol minthogy sok blod beiras szuletik ahogy te mondod...
na de ebben az orszagban meg kell szokni hogy mindent lehet, okornek nevezni a masikat kovetkezmenyek nelkul, meg libatolvajt valasztani miniszterlenoknek szinten kivetkezmenyek nelkul
ill. ez utobbinak azt hiszem megtapasztaljuk a kovetkezmenyeit :)
lenne egy kérdésem
eqitasnál vagyok....pénzt szeretnék átutalni (vissza) a bankszámlámra
hogyan tudom megtenni?
nem látom a petin
be kell mennem a K&H-ba?
OTP részvényesek ide!