szia...olvastam írásaidat...nagy tapasztalatot mutatnak..a sok blőd beírás mellett ezek kifejezetten értékesek....segítenek a tájékozódásban...köszönöm
dax már több mint 1 órája volt csúcson mi meg csak felfelé megyünk. Sztem shortzárás ami itt történt annak meg az a tulajdonsága h utána gyorsan le. Aztán lehet nem én már nem mondok semmit :S
Nyugodtnak kell lenni nem csak a napi csatát kell megnyerni, hanem a háborút.
Ahhoz azonban idő kell.
Sokan elfelejtik, hogy a bankbetétjük kis kamatára is hónapokat , évet kell várni.
Persze azért én is híve vagyok apró győztes csatáknak is.
A londoni G20 után remélem kimegy a divatból a a jó bankok shortolása.
hat igen
tegnap irtam ket hosszabb hozzaszolast pitke oras MACD-jerol es egy masik forumozonak az RSI es stochastic indikatorokrol
akkor persze hogy a kovetkeztetesem emelkedes lehet megkerdojelezte egy masik forumozo
namost nem emlekszem pontos nevekre de azert ne halj meg butan olvasd el amit irtam ugy nagyjabol ertheto :)
bar nyilvan nem egy ujabb leminosites utan kene igy emelkednie :)
ket nappal ezelott egy bizonyos jonasjozsef nevu nem minositem milyen felhasznalo egyenesen okornek nevezett vagy inkabb nulas tozsdegurunak vagy minek de azert annyi mindenesetre kitunik a hozzaszolasokbol igy is hogy ki az aki megalapozott informaciokra esetleg tenyszeru adatokra probal spekulalni (mert teny hogy vegulis csak spekulacio pontos informacio nincs) meg ki az aki primitiv modon csak okrozni tud...
ennel meg mobius beszolasa es az utana kovetkezo reakcio is emberibb volt dehat ilyen vilagban elunk kerem :)
ugyhogy szokd meg ezt az otp-tol is :)
Na, mi van itt? Örömmel látom, hogy a forditott fülescsésze helyett az én forditott fej-vállam jött be, szépen kitört abból a csatornából, amit emlegettem :)
OTP részvényesek ide!