Ideje a pesszimista gondolatokat is elővenni. GYJ-i csak a TA tudja megfogni. Máshonnan nézve, ezekért a beszállókért könyörögtünk volna pár hete... Talán most van itt az idő a részvényeket, átrakni "biztosnak tűnő"
apropó.... srv bejelentése se lett volna ördögtől való akkor már.... mert ugye ha eladjuk akkor jön be pénz ugye.... de a piaci reakciót se értem, eddig is volt róla szó, miért most a heves reakció ? de alábbhagyhatna már az öntés aztán mehetnénk fel.... és még az amerikai kötvényhozam se segít ami szintén pénzt von el....
hát kispapi eddig nincs a helyzetmagaslatán ahogy látom, ezt az interjút le se kellett volna adni..... vagy ha leadta... akkor már valami konkrétabbat kellett volna hozzátenni.
Oké, de a menedzsment a részvényesekért van és most nem igazán látom át, hogy a helyzet ilyetén forma kezelése hogyan szolgálja a tulajdonosok érdekét.
anno bosszankodtam rajta, hogy bevezetés után nem tudtam venni belőle; tekintve a lomha vételi és eladási tulajdonságaimat, sikerült kimaradnom :) ...most viszont újra nézegetem, h. mit lehetne venni: tl112 lehetséges - ha lemegyünk 42k-ra, szerintem bővítem a pakkomat vele - kivéve, ha szabadesésben közelítjük - bár én ezt egyáltalán nem hiszem hogy ilyen szcenárió jön
Nem kell csodálkozni. A BÉT-n mozgó tőke cirka 70 %-a be lett cuccolva OTP-be az elmúlt években. Ha elakad az emelkedés ki kell onnan mozgatni, hogy legyen bevétele az alapoknak.
Amíg nincs legalább minimális bizonyosság, addig a részvény nyomott árfolyamon lesz. Egyetértek a véleményeddel, hogy ez nyúlhat, mint a rétestészta. Simán akár 2007-ben bármeddig, és akkor óvatosan optimista voltam. Ami azt is jelenti szerintem, hogy a szép magas célárakat jó időre elfelejthetjük, mindaddig, amíg a Luminor és oroszország nem tisztázódik.
OTP moderált